Barion Pixel
+

7 tény, amit a gravírozott üvegem képvisel

AranyKarika2021-11-19egyediajándék, rólam, AranyKarika, gravírozás, ajándékozás, egyediajándék, rólam, AranyKarika, gravírozás,

ungvri_mikls_a_plinks_kszlettel

Gondolkodtál már azon, mi a legcsodálatosabb abban, hogy ajándékot adunk egymásnak?

Biztosan azt válaszolod, hogy az ajándék maga. Azért gondold egy kicsit tovább!

Az ajándékozás kellemes érzéssel tölt el, átadásakor egy jó adag szeretetet és barátságot is átadsz, örülsz a másik örömének és ez léleképítő.  Miért?  Mert amikor átadod közös az örömötök, örül a lelked annak, hogy látod a másik örömét. Ugye tapasztaltad már azt az érzést?

Mitől lesz értékes az ajándékod?

Nem az összegtől, amit kifizettél érte, hanem egyetlen titka az, hogy vágyat, kedvet, örömöt érzel ahhoz, hogy megajándékozd a másikat, ha a szeretteidre gondolva, finom érzékkel ki tudsz gondolni olyan ajándékot, ami kifejezetten az ő személyének szól, és amiben benne vagy te is, benne rejlik a személyiséged és a jelentőséged. Olyan, ami csak neki szól, ami jelképezi a szeretetedet, gratulációdat, odafigyelésedet felé.

Jó érzések, ugye? Érezd gyakrabban, ajándékozz többször, töltsd fel az „örömtankodat”, hogy boldogabb légy!

Adni és kapni, elválaszthatatlanok egymástól, összetartoznak, mindkettő nagyon jó érzés. A másik öröme és az ebből fakadó hála érzése a legnagyobb kincs a világon.

Ha szívből jövő, igazi személyes ajándékkal szeretnél kedveskedni,  neked nem kell keresgélned, sok időt, fáradságot fektetned  annak megtalálásába.  Írj nekem és segítek. Elkészítem neked a  pont megfelelő, legértékesebb meglepetést .

Miért engem válassz?

Íme a 7 tény amiért érdemes Szavak Nélkül Mesélő üveget ajándékoznod.

Az évek során kapott visszajelzések alapján, biztosíthatlak arról, hogy az ünnepelt örömmel veszi majd kezébe és használja azt a készletet, vagy pillant rá arra a díszüvegre, amin a kedvenc képét látja, amin egy szép idézetet, szívből jövő jókívánságodat olvashatja.

    1.   Abszolut SZEMÉLYRE SZABHATÓ 

szemlyre_szl_srga-01_1

- Kizárólag tőled kapja
- Kifejezetten neki készül
- Kimondottan személyéhez szóló
 

 

ungvri_mikls_2

A képen, Ungvári Miklós, olimpiai ezüstérmes és háromszoros Európa-bajnok cselgáncsozó örül a születésnapi ajándékának. A barátja, egy neki tervezett, kifejezetten a személyére szóló, lovas készlettel lepte meg, mert nemcsak a tatamin érzi nagyszerűen magát, hanem lóháton is. 

 

2.  Teljesen őszinte, hármas élmény

mosoly_srga-01_1

 

1. ENYÉM : Igazi flow élményt ad, amikor készítem őket

 2. TIÉD : Izgalommal várod, hogy láthasd amit kigondoltál,örülsz, az átlagon felüli ajándékodnak. 

 3.  ÖVÉ : Mosoly, az ünnepelt arcán amikor meglátja.

+ 1 : Ráadás:  a közös öröm 

lehcz_-engedly_emailben

 

"A kisfiú nagyon örült a készletnek. Nem tudtuk, hogy egyébként is nagy érdeklődést mutat a poharak iránt, így tökéletes választás volt a munkád. 

A történt az ajándékhoz: Réka lányunk és Ákos osztálytársak voltak alsó tagozatban, de ötödik osztálytól a kisfiú másik iskolában fog tanulni. A gyerekek az iskolában órai foglalkozás keretében tanultak sakkozni. Innen jött az ötlet a búcsú ajándéknak, amivel Réka elköszönt Ákostól."  

3.  Valóban, ÉRTÉKES,  BECSES

rtkes_becses_kicsi

- Kézzel gravírozott meglepetésed értékes, hiszen a szerettedre gondolva, finom érzékkel ki tudtad gondolni azt a gravírozott ajándékot, amiben te is benne vagy, benne van az üzeneted, benne rejlik a személyiséged és jelentőséged.

- Rápillantva mindig emlékeztet majd a szép ünnepre, és rád is, aki ajándékozta.

- Egyedi termék, magyar alkotótól.

 

sndork

A tanárnő arcképével díszített osztályfa volt a meglepetés emlék

farkas_sandorral

Sándor boldog, mert úgy sikerült, ahogy megálmodták.

Sándorék 50 éves általános iskolai ballagásának emlékére kézzel gravíroztam a meglepetést, ami attól lett igazán értékes, hogy a tanárnőre gondolva, finom érzékkel ki tudták gondolni azt a gravírozott ajándékot, amiben ők maguk is benne vannak, benne van az üzenetük, benne rejlik a személyiségük.

A tanárnő arcképével elkészített osztályfa, becses emlék lesz, bárhová is helyezi majd az otthonában, rápillantva mindig emlékezni fog az ünnepre és a régi diákjaira.

 

 4.   Igazán HASZNOS

hasznos_srga-01_1

 -  Örökre emlékeztet az ünnepre, egy érzésre és az ajándékozóra

- A hétköznapokon használhatók is. 


Erika a kolléganőitől egy cicás, tappancsos pálinkás készletet kapott a nyugdíjas búcsújára. Mivel tudták, hogy nagy cicakedvelő és a finom likőröket is kedveli, így jött az ötlet erre a készletre, ami nemcsak emlék lesz, hanem hasznos is egyben. 

"Akkor elmentem nyugdíjba és ismét megkaptam az ajándékot, amit Te készítetté nekem, imádni való kollégáim megbízásából. El voltam ájulva tőle, olyan szuper lett!..."

 

Bálisné Erika

 

56319172_426205494803804_5260211911026278400_n

Bálisné Erika

2017.03.26 19:55:00

Kedves Klári! 
Meg sem tudom számolni, hogy már mennyi gravírozást kértem tőled, több barátom 40., 50. születésnapja alkalmából. Vagy épp családfakészítést, vagy teás készletet rendeltem Tőled kedves ismerőseimnek. Csodás darabok kerültek ki a kezed alól, akár váza, pohár, tányér, kép, vagy épp a 40. osztálytalálkozónkra az osztályfőnökünknek szánt ajándék formájában. 
Minden megajándékozott hihetetlen boldogsággal vette kezébe az általad készült Műveket, amiért örökké hálás leszek, hiszen ezek az egyedi ajándékok úgy az ünnepeltnek, mint nekem is nagy örömet okoztak. 
Köszönöm a munkádat, az egyediségedet, a kreativitásodat. folyamatos megrendelőd között tudhatsz engem, mert ha barátaimat meg szeretném lepni valami egyedivel, mindig Te jutsz eszembe először. 
Munkádhoz további sok sikert, jó egészséget kívánok egy boldog megrendelőd: Bálisné Erika

cics_likrs_poharak_2

gravirozott__uditos_keszlet

5.   Kimondottan PÁRATLAN

egyedi_srga-01_kicsi

- Egyszeri és megismételhetetlen, nincs két egyforma. Ilyet csak te adhatsz át, senki más.

- Te találtad ki. az ünnepeltre hangolódva. Csak egyetlen ilyen készül!

 

72677722_788839244899818_1365967464629796864_n

Katalin, az anyukája 60. születésnapjára, maga tervezett meg egy családfás, ledsoros "SZERETETFÉNYT". Kérésére ugyanúgy igyekeztem elkészíteni, így lett igazán egyedi, hiszen páratlan, éppen úgy, mint ő, aki kapja.

"Hááát megvolt a pityergés.
Nagyon köszönöm az ajándékot."   Szabó Katalin

 

6.  Valóban EGYEDÜLÁLLÓ

egyedlll_srga-01_kicsi

- Mert csak AranyKarika készíti.

- Nem sorozat gyártott. Nem " Made in China". Akkor eredeti, ha rajta van a szignóm az üvegen. 

nevtelen_2_1

Az arcképes gravírozott üveg fotó után készül, így az a legszemélyesebb ajándék.  

"Köszönöm szépen megkaptam a gravírozott pálinkás készletet, pont olyan amilyenre gondoltam."

Üdv:Kalló József

 

7.   Garantáltan IDŐBEN ODAÉR

idben_odar_srga-01_1

- Egy napos idő garantált csomagként adom fel. 

- A kért határidőre garantáltan elkészítem. 

vajon

Kopcsa Józsefné               2020.01.24 08:25:34 
 

 "Kedves Klári!
  A csomag időben megérkezett,    nagyon köszönöm, nagyon szép  munka. Köszönöm a gondos csomagolását. Remélem az ünnepeltnek is elnyeri tetszését. További szép munkákat és minden jót kívánok!
Üdvözlettel:
Kopcsa Józsefné "

----------------

 

Információ

Kapcsolat

  • 8900 Zalaegerszeg, Berzsenyi út 15. Gravírozó Műhely
  • 06-30 388 9177
  • info@aranykarika.hu

Hírlevél

Viltor - webáruház készítés és bérlés

A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót.