Barion Pixel
+

Boszorkány tanya

AranyKarika2021-10-08boszorkánybaba, viccesajándék, egyediajándék, mese, lakásdekoráció, nőknek, születésnap, lánybúcsú, mese, vicces, boszorkánybaba, lakásdekoráció, ajándék, nőknek, kabala, egyedi,

Üdvözöllek  a SZERENCSEHOZÓ boszorkánybabák  tanyáján

 

bosz

 

A  boszorkányok földjére érkeztél,  lépj be bátran, nézz körül a tanyán, ismerkedj meg a kedves , vicces ,szerethető figurákkal. Közülük már sokan a gazdájuk otthonában tölti mindennapjait, de vannak akik arra várnak, hogy a seprűjükre pattanhassanak és  meleg otthonra leljenek.

Ajándékozd  a neked tetsző boszit egy leánybúcsúra, hiszen minden leendő ara egy boszorka... Adhatod születésnapra a barátnődnek, ha érti a viccet és díjazza az egyedi, darabokat. Klasszul mutat egy jósnő , kártyavető jósdájában.Magadnak is örömöt szerezhetsz vele, állítsd vagy függeszd fel a konyhádba ès nem leszel egyedül a főzés magányos óráiban.

A boszorkánybabákat az  AranyKarika Műhelyben varrom, Zalaegerszegen. Mivel 29 évig szabóként dolgoztam, így rengeteg különböző textilmaradékkal rendelkezem. Valamire csak jó lesz....Ezt gondolván elraktam őket és évről évre gyűlt és gyűlt, tellettek a zsákok. Varrtam belőlük táskákat is, de miután kiköltöztem az erdő szélére és az élet úgy hozta, hogy az utcánk a "Boszi-köz" nevet megkapta, jött a  gondolat a boszorkányok varrásához.

A vicces ajándékok új és maradék textilek, drótok, gyöngyök, csipkék felhasználásával készülnek. Valamennyi boszorkány baba az én elgondolásom alapján valósultak meg. Drót vázuk van, de tapintásuk a rátekert vatelintől puha lesz. 

Ismerkedj meg velem, a Boszi-köz létrehozójával

Gyenge Tiborné - AranyKarika vagyok a Boszi-tanya kitalálója. Az ötletet a valóság szülte.. 2013- ban egy erdő mellé építettünk egy kis házikót, aminek a tetejét nagy nehézségek árán hozták össze az ácsok. Meg is jegyezték, hogy olyan lesz ez a ház mint egy "mézeskalács házikó"...  Akkor majd én leszek benne a boszorkány,-mondtam...  ...No. ennek elment a híre a környéken és beköltözésünk másnapján  a hegy lakói kitűztek az utca végére nekem  egy seprűt, mondván-"meghoztuk Klárikának a járgányt"...  Így lett az utcánkból hétköznapi nyelven  "Boszi-köz".

 

boszis1

Ettől kezdve aztán sorba jöttek az ötleteim: boszorkányt festettem a garázs falára, ebből lett aztán a boszik logója. Seprűn lovagló boszit akasztottam a teraszra....és mivel 26 éve női szabóként dolgoztam, jött az ötlet a textilből készült boszorkányok varrásához . Mára a legtöbb boszi gyorsan gazdára lel, hiszen egy ilyen " cukiság" maradandó dekorációja a háznak és mindenkinek örömöt okoz.

boszikozaranykarika

 

 Megvásárolható boszik  a webáruházban 

 

Az EDDiG MEGSZÜLETETT, szerencsehozó  boszorkány babákat 

ide kattintva, a honlapomon  találod.

 

A boszikról írt meséket a blogban olvashatod el.

 

 

Információ

Kapcsolat

  • 8900 Zalaegerszeg, Berzsenyi út 15. Gravírozó Műhely
  • 06-30 388 9177
  • info@aranykarika.hu

Hírlevél

Viltor - webáruház készítés és bérlés

A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót.