Barion Pixel
+

Különleges,céges ajándék ötletek, jubileumra, nyugdíjas búcsúra, a főnök születésnapjára

AranyKarika2021-01-25egyediajándék, nyugdíjas búcsúztató, céges, gravírozás, ajándékozás, videó, egyediajándék, nyugdíjas búcsúztatóra, céges ajándék, gravírozás, ajándékötletek, szeméylre szóló, céges ajándék, jubileumra, ajándékozás, plakett,

cges_kalszos

Különleges,céges ajándék ötletek, jubileumra, nyugdíjas búcsúra, a főnök születésnapjára

 

Minden cégnél vannak bizonyos alkalmak, amikor szinte elvárás, hogy ajándékot adjanak, a kiemelt ügyfeleket, partnereket megajándékozzák valamivel. Lehet egy ilyen alkalom pl. a karácsony, a céges családi nap, egy jubileum, egy elismerés, egy nyugdíjas búcsúztató.

Egy jól megválasztott céges ajándék, pl. amit rendezvényeken kapnak az érdeklődők, vagy hála jelképeként adnak át, egy- egy kollégának, a kötődés, az odafigyelés jelképe. Érdemes odafigyelni arra, hogy a céges ajándék olyan legyen, aminek a megjelenése, felirata emlékeztessen majd nap, mint nap az ajándékozó cégre, főnökre, kollégára.

Egy céges ajándék a vállalatok, a munkatársak közti kapcsolat megerősítésére, megtartására is alkalmas marketing eszköz.

Milyen az a különleges ajándék, ami kifejezheti az elismerést, a gratulációt és páratlan örömöt is okoz egyben?

Olyan, ami kifejezi a hálát, az odafigyelést, a szeretetet, a gratulációt, ami a tisztelet szava, jelképe.  Ami akár munkahelyről, otthonról kényelmesen megrendelhető, és ráadásul a kérésnek megfelelő mintával, logóval, felirattal készül el. Az ilyen ajándék mindig igazi meglepetés, amiről igazán azt érezheti az ünnepelt, hogy fontos és időt szántak rá. 

Tíz év tapasztalatával bátran állítom, hogy tökéletes ajándék, az egyéni igények alapján, az ünnepelt személyére szóló, kézzel gravírozott üveg.

A személyre szóló,

GRAVÍROZOTT ÜVEG 

KÉZZEL FOGHATÓ SZIMBÓLUM, 

Örök emlék.

Természetesen a kiválasztásban ügyelni kell arra, nehogy melléfogjunk. Egy céges rendezvényen, amikor valamennyi dolgozónak, érdeklődőnek promóciós, céges ajándékot adnak, az lehet egy toll a cég logójával vagy egy textil reklám táska. De amikor egy komolyabb esemény közeledik, legyen az egy partner cég vezetőjének a születésnapja, egy kolléga nyugdíjas búcsúztatója, egy jubileumi díjátadó, egy elismerő oklevél átadása, ezek mind olyan alkalmak, amikor komolyabb, elegánsabb, exkluzív ajándékkal fejezik ki a cégek az odafigyelést, a gratulációt.

Az elmúlt tíz év tapasztalatának segítségével szeretnék most ötleteket adni olyan céges ajándékokhoz, melyek egyedi módon készülhetnek és kézzel fogható szimbólumok, örök emlékek akár nyugdíjas búcsúztatóra, akár, jubileumra.

Válogatás az eddig elkészült darabokból. A tööbiért nézz be ebbe a mappába a GALÉRIÁBAN

   darus orvosonak tlgyleveles

   tzoltnak_cmeres      vaza     volvo_busz_gravrozott_ledes_lmpa

Milyen technikával érhető el mindez?  .

A módszerem ehhez a szabadkézi gravírozás, ami géppel készül ugyan, de szabad kézzel irányítom, ezért ez a fajta gravírozás a legegyedibb. Minden egyes gravírozott üvegem egyedülálló, hiszen csak egy készül belőle, a megrendelő igénye szerint.

Az üvegek, plakettek felületére céges lógó, személyre szóló felirat, szöveg kérhető.

A képeken az eddig elkészült céges ajándékokból válogatok.

A plakettek a legkedveltebbek, elegáns,exluzív dekoratív darabok, melyek bárhova helyezve mindig emlékeztetnek az ünnepre és az ajándékozóra.

Ajándékozz váratlan örömöt egy gravírozott ajándékkal és élvezd az érzést, amit vele okozol. Fejezd ki, közvetítsd személyes üzenetedet, egy alkalomhoz illő gravírozott üveggel, ami kifejezi a háládat, az odafigyelésedet, a szeretetedet, a gratulciódat, ami a tiszteleted szava, jelképe.

RENDELÉSETEKET ITT ADHATJÁTOK LE.

                                             

 

20143

         

Információ

Kapcsolat

  • 8900 Zalaegerszeg, Berzsenyi út 15. Gravírozó Műhely
  • 06-30 388 9177
  • info@aranykarika.hu

Hírlevél

Viltor - webáruház készítés és bérlés

A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót.