Barion Pixel
+

Különleges meglepetés hozzád illő kézzel gravírozott üvegekkel

AranyKarika2022-04-27ajándékozás, hogyan, egyediajándék, gravírozás, ajándékozás, egyediajándék, öröm, örömforrás, ünnep, szívből, adni, érzés, hogyan, ajándékválasztás,

 

hogyan

Különleges meglepetés hozzád illő kézzel gravírozott üvegekkel

Minden ünnepi pillanatot emlékezetessé tehetsz egy kézzel gravírozott üveggel, amivel közvetíted a gondolatodat, érzéseidet, üzenetedet,gratulációdat, elismerésedet. Mindezt megteheted egy plakettre, vázára, pohárra, boros vagy pálinkás készletre, ledsorral megvilágított Szeretetfényre gravírozott mintával, felirattal, képpel, idézettel.

A kézzel gravírozott, üvegek az ajándékok palettáján prioritást élveznek, hiszen egy alkalomhoz és az ünnepelt személyéhez illő szöveg vagy kép gravírozásával, személyessé, egyedivé, exkluzívvá válnak.

Egy gravírozott üveg, amit az elképzelésed, ötleteid alapján készítek,

SZAVAK NÉLKÜL MESÉLŐ, KÉZZEL FOGHATÓ SZIMBÓLUM,

 a szereteted, az odafigyelésed, a tiszteleted szava, jelképe.

Ahhoz, hogy neked is ilyen exkluzív meglepetésed legyen, és neked is örömöt okozzon az ajándékozás, nem kell mást tenned csak az ünnepeltre gondolni. Egyszerűen ráhangolódni, rá gondolni....Mi a hobbija, mi a munkája, mi a kedvenc virága, milyen italt fogyaszt szívesen, mi illene a lakásába a legjobban. Mi a kedvenc virága… horgászik, vadászik, hagyományőrző, borászkodik? Mit tudna a hétköznapokon is használni? Mi a kedvenc idézete? Miről is mesélt a legutóbb....Stb.

Ha ismered azt, akit felköszönteni szeretnél a születésnapján, akkor nincs nehéz dolgod, csak egy kis időt kell szánnod rá és megtalálod a legmegfelelőbb gravírozott meglepetés ajándékot a számára.

Örömmel veszi majd kezébe és használja azt a készletet, vagy pillant rá arra a díszüvegre, amin a kedvenc képét látja, amin egy szép idézetet, szívből jövő jókívánságot olvashat. Amiről érezheti, hogy fontos neked, és időt szántál rá.

Kata egy családfás szeretetfényt álmodott, tervezett meg az anyukájának.

csaldfa_szletsnpara1_1

72677722_788839244899818_1365967464629796864_n

Amikor megtaláltad a legmegfelelőbbnek vélt ajándékot, már örülsz, és alig várod, hogy odaadhasd. A csomagoláson töprengsz, izgulsz az átadás pillanatáig. Egészen addig tart ez a feszültség, de bármit is választottál, az igazán eltalált meglepetés mindig „mosolygaranciás”.

Van úgy, hogy készülsz egy nagyon fontos családi ünnepre, amit nem lehet kihagyni, például, a szüleid házassági évfordulóját, a legjobb barátod szülinapi buliját, a kollégád nyugdíjas búcsúztatóját, barátod ballagását vagy a tesód esküvőjét. Ilyen alkalmakra szeretnél olyan meglepetést, amit használni is tud, ami ráadásul egyedi és csak neki szól!

A legkényelmesebb vásárlás manapság otthonról történhet, egy megbízható webáruházon keresztül, pillanatok alatt a kosaradba teheted a kiválasztott terméket és két nap alatt már nálad is van a csomag. Megspórolod az üzletekből, üzletekbe járkálásra szánt időt. 

Ha ezt a blogot olvasod, akkor te egész biztosan igényes vagy, szereted a szépet, a praktikusat, a különlegeset, a kézzel készültet, mert tudod, hogy abból csak egyetlen készül, odaadással, tiszta szívvel. Szeretsz különleges alkalmakra, egyedülálló meglepetéssel menni, hiszen tudod, hogy az ajándékozás örömökkel teli lélekbalzsam.

A gondolatod ereje megadja a választ, a legjellemzőbb dolog előjön rövid időn belül. Szárnyalhat a fantáziád határtalanul, szabadon, hiszen kézzel gravírozok, és itt nincs korlát, mint a lézeres gravírozásnál. Ha segítség kell, írd meg a  Megrendelőlapon a legjellemzőbb dolgokat, esetleg, hogy készletben vagy díszüvegben gondolkodsz és én adok tippeket, ötleteket,és ha összeállt a kép, szerencsés esetben néhány nap leforgása alatt, életre keltem az elképzelésedet. Az ünnepen élvezheted az ünnepelt boldogságát, örömét és elégedett leszel, hiszen te magad is benne vagy az ajándékban.

Ötletekért nézz körül a GALÉRIÁBAN

rendelésdet itt adhatod le.

 

20143

 

 

Információ

Kapcsolat

  • 8900 Zalaegerszeg, Berzsenyi út 15. Gravírozó Műhely
  • 06-30 388 9177
  • info@aranykarika.hu

Hírlevél

Viltor - webáruház készítés és bérlés

A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót.