Barion Pixel
+

Legyél vele, legyél ott mindig!

AranyKarika2022-11-23gravírozás, egyediajándék, szeretetfény, születésnap, ajándékozás, családfa, videó, gravírozás, egyediajándék, szeretetfény, születésnap, üveg, ajándékozás, családfa,

legyl_vele_legyl_ott_mindig

Az elmúlt héten néhány napot pihentünk a férjemmel a Gosztola Gyöngyében. Képzeld el, hogy itt szinte a világ végén akadtunk össze egy olyan házaspárral, akikkel a munkám által kapcsolatba kerültem.

Hogyan? Nagyot beszélgettünk és eközben megkérdeztünk egymástól, hogy mivel foglalkozunk, és amikor elmeséltem, hogy nap, mint nap olyan ajándékokat készítek, amik szavak nélkül mesélnek az ünnepeltnek, kiderült, hogy már kaptak tőlem származó Szeretetfényt.

Gondolhatod, hogy tátva maradt a szám, annyira elcsodálkoztam! Annyira jó érzés volt és egyben hihetetlen!

Elmondták, hogy még mindig a hétköznapjuk része a SZeretetfény és örömmel kapcsolják be esténként.

Még sosem gondoltam bele, hogy amikor elkészítek egy gravírozott üveget, és elküldöm azt a megrendelőmnek, mi lesz a további sorsa.

Én amikor készítem Örülök, hogy örömet szerzek a megrendelőnek és bízom benne, hogy az ünnepelt is boldogan veszi majd a kezébe. De most kicsit megérintett és elmerengtem…

Nem vagyok napi kapcsolatban sok emberrel, mégis ott vagyok velük a hétköznapokban, vagy az ünnepekben. Az ajándékozott Dolgokban, amiket szeretettel és örömmel készítettem.

Szuper jó! Annyira megmelengette ez a gondolat a szívemet!

Ezekért a szívet melengető érzésekért ösztönözlek Téged is arra, hogy lepd meg szeretteidet, barátaidat, munkatársaidat kézzel készített gravírozott ajándékkal, legyél vele, legyél ott mindig!

Jó érzés tudni, hogy ha nem vagy velük, akkor is velük vagy!

 

Galéria rengeteg ötlettel

 

Kattints ide és lepd meg szeretteidet Mesélő Üvegekkel!

 

                                            

Ajándékozz, örülj, élj!

Üdvözlettel:

20143

 

Információ

Kapcsolat

  • 8900 Zalaegerszeg, Berzsenyi út 15. Gravírozó Műhely
  • 06-30 388 9177
  • info@aranykarika.hu

Hírlevél

Viltor - webáruház készítés és bérlés

A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót.