Barion Pixel
+

Három kívánság üvegre tetoválva

AranyKarika2021-01-23gravírozás, egyediajándék, házassági évforduló, családfa, üvegváza, így csinálom, egyediajándék, gravírozás, házassági évforduló, családfa, üvegváza, madaras, virágos, személyre szóló, emlék, magyaros, így csinálom, szíves,

hrom_kvnsg_vza

Ugye te is egyetértesz velem abban, hogy szüleink, nagyszüleink jeles ünnepeire készülni mindnyájunk életében nagy várakozással teli időszak. Egy kerek házassági évforduló, egyben családi ünnep is, hiszen ilyenkor összejön és együtt örül a család apraja nagyja.

Az ünnep előtt már elkezdődik a készülődés, legtöbben összedugják a fejüket, hogy olyan ajándékot találjanak ki, amivel igazi meglepetést okozhatnak, és ami az ünnep jellegéhez igazán illik.

Sok elképzeléssel kerestek már meg az elmúlt egy évtized alatt, hogy gravírozással készítsem el a család által kívánt üveget. 

Ez idő alatt a legtöbb kérés  a váza gravírozása volt, hiszen erre, a kedvenc virágot, motívumot, idézetet, képet rágravírozva, exkluzív darab születik és kellőképpen emeli az ünnep fényét. 

A kéréseknél igyekszem figyelembe venni azt is, hogy milyen a váza formája, alakja, hiszen nem biztos, hogy  a kért minta ugyanúgy mutat egy csavart alakú vázán vagy egy  hengeres formájún. Legelőször  elképzelem a megrendelő kérését, hogy mit szeretne a vázára készíttetni és összevetem azzal, hogy mindazt milyen vázára szeretné kérni.

Amikor  a végleges kép összeállt, akkor jöhet a kivitelezés.

A képeken látható váza is hasonlóképpen született meg. Egy testvérpár keresett meg emailben a kérésével:

"Egy vázát szeretnék gravírozva. Legyen alul középen két madár egymásnak háttal és induljon ki tőlük egy-egy virághajtás, amelyek felül középen találkoznak (a Magyar népmesékhez hasonlóan). Középre kerüljön a szöveg: "Boldog 30. házassági évfordulót kíván Moncsi és Janca!" Illetve kerüljön rá két szív, egyikbe az "Anna",a másikba a "József" felirat."

Ők nem írták meg azt, hogy milyen alakú üvegvázára képzelik el, így ebben szabad kezet kaptam. Amikor a leírtak alapján összeraktam fejben a kérést, már tudtam, hogy milyen alakú vázára fogom rágravírozni a mintát.

Tehát a három kívánság.

-1. Két madár legyen ,egymásnak háttal

-2. belőlük induljon ki , felül találkozó virághajtás

-3. Két szív is legyen rajt, nevekkel és a jókívánság szöveg

 elorajzolt_vaza.jpg

Mindezek figyelembevételével a következőképpen gravíroztam a vázát:

Lerajzoltam egy lapra a mintát. Egyedül a magyaros motívumból vettem ki a madarakat, a többi saját kútfőből termett.

Amikor ezzel megvoltam, akkor a váza alá raktam a lapot, egy alkoholos filccel rárajzoltam az üvegre a mintát.

 feligkesz.jpg

Miután ezzel is elkészültem, egy gömb végű gravírozó szárral kirajzoltam a minta körvonalát az üvegre. Ezután következett az a munka, ami szinte éppen olyan mintha egy rajzot satíroznék színes ceruzával. Egy esőcsepp alakú fejjel gravíroztam be a mintákat, így szép fehér lett, és nagyon jól mutat az átlátszó üvegen.

velem_vaza1.jpg

Amikor ez a gravírozás elkészült, akkor egy gömb végű fejjel a kontúrozás következett, ezzel a satírozást finomítottam le, eltüntettem ha valahol kiléptem a vonalból. Bizony még  előfordul, pedig már elég rutinos vagyok, ha mondhatom ezt magamról, tíz évi gravírozás után.

Íme a kész váza, amit gondosan becsomagoltam és izgatottan vártam a visszajelzést a megrendelőimtől.

Meg is kaptam egy facebook bejegyzésemre reagáltak, ahol a fenti képeket megosztottam.

kesz_vaza.jpg

 

A videóban sok hasznos infórmációt kapsz még a gravírozott családfákkal kapcsolatosan. Hogyan válassz? Milyen üvegre kérd? Milyen mintával?

                       

 

 Ajándékozz egyedit minden alkalomra!

Fejezd ki, közvetítsd személyes üzenetedet,

Egy alkalomhoz illő gravírozott üveggel, rajta személyre szóló felirattal, ami örökre emlékeztet majd rád!

Tapasztald meg az örömöt, amit a páratlan ajándékoddal okozol!

 

RENDELÉSEDET ITT ADHATOD LE

20143

Információ

Kapcsolat

  • 8900 Zalaegerszeg, Berzsenyi út 15. Gravírozó Műhely
  • 06-30 388 9177
  • info@aranykarika.hu

Hírlevél

Viltor - webáruház készítés és bérlés

A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót.