Barion Pixel
+

Levélmintás, pálinkás készlet

Levélmintás, pálinkás készlet
  • Levélmintás, pálinkás készlet
  • Levélmintás, pálinkás készlet

Króm tálcával kérhető

Nem kötelező

Írd be a kért feliratot, számot.

Nem kötelező

Választott tételek felára:

  • 18 000 FtKészlet: 1 dbSúly: 1.30 kg
db
Kosárba

Termékleírás

Igazán szemrevaló és kimondottan hasznos lesz ez a készlet férfi ismerősöd, rokonod születésnapjára, nyugdíjas búcsújára, hiszen ebből azonnal koccinthat az ünnepen. A poharak kifejezetten ínyenceknek valók, belőlük a legjobb pálinkát kóstolni.

A hat darab grappa poharakra, pálinkás kelyhekre és a fél literes üveg palackra leveles mintát terveztem. A minták fölé számot, nevet, az üveg hátoldalára feliratot kérhetsz. Így személyre szóló ajándékod lesz, amit egy króm tálcára, celofánba fogva átadhatsz. A felirat nem változtat az áron.

Ehhez nézd meg a videós segítséget.

A grappás, pálinkás készlet kapott egy kis dekorációt is, zsinegből kötöttem a poharak szárára és az üveg nyakára masnit.

A gravírozott minta örökre az üveg felületén marad, mosgatható, a víz hatására elhalványodik, de teljes száradás után gyönyörűen visszafehéredik a gravírozott minta.

A KÉZZEL GRAVÍROZOTT, EGYEDI ÜVEG,

SZAVAK NÉLKÜL MESÈLŐ SZIMBÓLUM,

a szereteted, a gratulációd, a tiszteled szava, hálád, odafigyelésed jelképe. Olyan ajándék, ami felejthetetlen pillantok emléke.

 

Egyéb adatok

Szállítási időUtalás után, 2-3 munkanap
GyártóAranykarika egyedi terméke
Honlaphttp://aranykarikagravir.hu

Kérdezzen a termékről!

Melyik női név: Péter, Gyöngyi vagy Károly?

Kapcsolat

  • 8900 Zalaegerszeg, Rákóczi út 48. Gravírozó Műhely
  • 06-30 388 9177
  • info@aranykarika.hu

Hírlevél

A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót.