Barion Pixel
+

Pitypangos, gravírozott, üveg váza

Pitypangos, gravírozott, üveg váza

Díszdobozzal kérem

Nem kötelező

Választott tételek felára:

  • 21 000 FtKészlet: 1 db
db
Kosárba

Termékleírás

Egy gyönyörű, magas üveg váza látható a képen. Az áttetsző üvegen különleges minta látható, mintha valami finom varázslat járta volna át. A pitypangokból, az elszálló bóbiták, egymást kergetve, mintha egy örökké tartó táncot járnának.

Ezek az apró csodák nem csak díszítik a vázát, hanem mély jelentéssel is bírnak. Az elszálló pitypangok olyanok, mint az elköszönő kollégák vagy az elballagó diákok, akiket a szél szépen tovarepít az élet új útjaira. Utólagosan a nevük is ráírható a bóbiták mellé, hogy emlékezni tudjunk rájuk mindig.

De születésnapi ajándékként is kiváló emlék lehet, hiszen a pitypang bóbitákhoz a családtagok nevei is felirhatók.

Ez a váza tökéletes ajándék lehet ballagásra vagy nyugdíjba vonulásra, hogy az elköszönők mindig az ajándékozottal maradjanak , és emlékeztessenek  azokra az élményekre és pillanatokra, amiket együtt éltek meg. A vázára nézve érezhető az emlékek áradata, ami átjárja a szívet. Ballagásra egy osztályfőnöknek  és nyugdíjba vonuló kollégának, méltó emléke lehet az elmúlt éveknek.

A váza 26 cm magas, szép íves, stabilan megtart egy nagyobb virágcsokrot.

A minta nem kopik le, hiszen az üveg felületébe van vésve, gravírozva. A gravírozás egy olyan technika, amivel ha kézzel készítjük, bármilyen alakú üveg felületére, tetszőleges mintát rajzolhatunk külömböző csiszoló fejekkel. 

A vázára az elszálló pitypangok mellé a neveketés a kért feliratot csatolhatod,vagy a kosrárba rakásután a Megjegzés rovata beírhatod.

Ez a váza árán nem változtat, gratis kapod.

A KÉZZEL GRAVÍROZOTT, EGYEDI ÜVEG,

SZAVAK NÉLKÜL MESÈLŐ SZIMBÓLUM,

a szereteted, a gratulációd, a tiszteled szava, hálád, odafigyelésed jelképe. Olyan ajándék, ami felejthetetlen pillantok emléke.

Ezzel a különleges megoldással  tökéletesen személyre szabható egy üvegfelület, hiszen a minták mellé egy alkalomhoz illő, ünnepelthez  szóló felirat vagy idézet, dátummal kiegészítve csak neki szól, ami arról is árulkodik, hogy mennyi időt, odafigyelést szántál rá.

Az üvegekre a gravírozás, géppel készül ugyan, de szabad kézzel irányítom. Ez egy olyan lenyűgöző technika, amivel a rideg üvegfelületre „életet” lehet varázsolni. Minden egyes gravírozott üveg egyedülálló, mivel személyre szabott, így csak egyetlen darab készül belőle. 

Az ünnepelt örömmel veszi majd kezébe és használja azt a készletet, vagy pillant rá arra a díszüvegre, amin a kedvenc képét látja, amin egy szép idézetet, szívből jövő jókívánságot olvashat.

Ajándékozz egyedit minden alkalomra!

Fejezd ki, közvetítsd személyes üzenetedet MESÉLŐ ÜVEGGEL

A másik öröme és az ebből fakadó hála érzése a legnagyszerűbb kincs a világon!

2020-02-01-_1

Egyéb adatok

Szállítási időUtalás után, 3-5 munkanap
Honlaphttp://aranykarikagravir.hu

Kérdezzen a termékről!

Melyik női név: Péter, Gyöngyi vagy Károly?

Információ

Kapcsolat

  • 8900 Zalaegerszeg, Berzsenyi út 15. Gravírozó Műhely
  • 06-30 388 9177
  • info@aranykarika.hu

Hírlevél

Viltor - webáruház készítés és bérlés

A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót.