Barion Pixel
+

Rémséges Rozi - boszorkánybaba

Rémséges Rozi - boszorkánybaba
  • Rémséges Rozi - boszorkánybaba
  • Rémséges Rozi - boszorkánybaba

Írd be a kért feliratot, számot.

Nem kötelező

Választott tételek felára:

  • 12 500 FtKészlet: 1 dbSúly: 1.00 kg
db
Kosárba

Termékleírás

Ajándékozd a neked tetsző boszit egy leánybúcsúra, hiszen minden leendő ara egy boszorka... Adhatod születésnapra a barátnődnek, ha érti a viccet és díjazza az egyedi, darabokat. Klasszul mutat egy jósnő , kártyavető jósdájában.Magadnak is örömöt szerezhetsz vele, állítsd vagy függeszd fel a konyhádba ès nem leszel egyedül a főzés magányos óráiban.

RÉMSÉGES ROZI meséje

Hideg novemberi este van, a szél élesen vág, mint a kés, a fákról összehúzódva peregnek le a megöregedett levelek. Bagoly huhog egy fenyőfán. Ijesztő hangja messzire, még a Kerek erdő szélén álló kis kunyhóig is elhallatszik.

pngwing_com.png

Odabent a kandallóban égő tűz lángja, furcsa árnyékokat vet a házikó falára. Ide – oda imbolygó mozgású, alakokat látni a szobácskában.

Nemcsak ők szokatlanok, hanem a kihallatszó hangok is. Rikácsolás, néha ijesztően hangos kacaj, szófoszlányok szűrődnek ki.

A házikóban három meglett korú vénasszony ropja táncát egy hatalmas üst körül, amiben valamit néha megkavargatnak. Az egyik egészen jólöltözött, a szoknyáján őzgidák pihennek, ő a Suta Sarolta. A másik szokatlan módon mozgatja az ujjait, valamit gyors mozdulatokkal horgol, miközben még furcsa táncát is ropja. Egy fekete pók éktelenkedik a homlokán, neki készítheti éppen a hálót. Őt Tarantula Tamarának hívják.

suta_sarolta_boszorkany_baba_1.jpgtarantula_tamara_boszorkany_baba_szerencsehozo.jpg

A harmadik vénség öltözéke a legijesztőbb, szoknyáján, kalapján koporsó, borzas szőrű macska, seprűnyélen lovagló boszorka, ritkafogú, világító tökök virítanak. Őt Rémséges Rozinak nevezték el.

remseges_rozi-boszorkanybaba_1.jpg

Az üstben hatalmas tököket főznek. Keverik-kavarják, miközben varázsszavakat is mormognak.

De minek ez a felhajtás, mi ez a nagy készülődés, sürgés-forgás?

Hát, november eleje van, HALLOWEN ideje, a boszik is ezt ünneplik a maguk módján.

pngwing_com_1.png

Lám csak a hatalmas tököket egy óriási tányérra szedik az üstből, mindhárman egy – egy késsel nekifognak és vágják, szelik, ahogy csak bírják. Egy szempillantás alatt darabokban van az összes.

Tarantula Tamara kiszalad a házból a hátsó fészerhez érve, lepattintja a lakatot és egy kis kordét húz a házikó udvarára.

Visszamegy a többiekhez és hárman nagy igyekezettel kicipelik a kordéhoz az óriási tányért, a felszeletelt tököket sorra rárakosgatják, majd az erdőbe vezető ösvényen elindulnak. Felváltva húzzák egyre beljebb és beljebb a megrakott kordét.

Korom sötét van mindenfele és emberfülnek félelmetes zajok hallatszanak mindenhonnan, de a boszik ez ellen védettek. Mit sem törődnek vele. Mennek-mennek addig, amíg az erdei etetőhöz nem érnek. Az összes tököt rászedik a kordéról és elbújnak a vastag törzsű tölgyfák mögé. Várnak… várnak…

erd.png

Egyszer csak sorra érkeznek az erdei állatok, akiket idecsalt a friss, finom tökök illata. Falatozni kezdenek nagy békességben.

Suta Sarolta, Tarantula Tamara és Rémséges Rozi boldog mosollyal kacsintanak össze, hiszen ez volt a céljuk. Mert ők jóságos, jószívű boszik, bármilyen furcsán is hangzik és bármilyen is a külsejük. Minden évben ezen a napon nemcsak buliznak, hanem jót is tesznek, meglepik az erdő lakóit, igazi ízletes HALLOWENI finomsággal.

 

Egyéb adatok

Szállítási időUtalás után, 2-3 munkanap
GyártóAranykarika egyedi terméke
Honlaphttp://aranykarikagravir.hu

Kérdezzen a termékről!

Mennyi 3 meg 5 betűvel leírva?

Kapcsolat

  • 8900 Zalaegerszeg, Rákóczi út 48. Gravírozó Műhely
  • 06-30 388 9177
  • info@aranykarika.hu

Hírlevél

A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót.