Barion Pixel
+

A mesélő üvegekről

Különleges, figyelemre méltó ajándékot keresel? 

 

Mi lehet az, ami valóban izgalmas, exkluzív és átlagon felüli portéka?

A KÉZZEL GRAVÍROZOTT, EGYEDI ÜVEG,

SZAVAK NÉLKÜL MESÈLŐ SZIMBÓLUM,

a szereteted, a gratulációd, a tiszteled szava, hálád, odafigyelésed jelképe. Olyan ajándék, ami felejthetetlen pillantok emléke.

Hogyan, milyen technikával tudom megvalósítani mindezeket? 

A módszerem ehhez a szabadkézi gravírozás, ami géppel készül ugyan, de szabad kézzel irányítom. Ez egy olyan lenyűgöző technika, amivel a rideg üvegfelületre „életet” tudok varázsolni. Minden egyes gravírozott üvegem egyedülálló, hiszen csak egyetlen darab készül mindenből. Abszolút személyre szabható, benne van az ajándékozó és az ajándékozott személye is. Portékáimban rejlik még az elmélyült alkotómunkám, az energiám, vidámságom, személyiségem is. 

en

Amikor rátaláltam erre a technológiára, őszintén reméltem, hogy olyan kimagasló minőségre tudom fejleszteni, amivel nemcsak magamnak okozok boldog munkával töltött perceket, hanem azokat az igényes megrendelőket is ki tudom elégíteni, akiknek fontos, hogy az ajándékuk, exkluzív, kivételes igényüknek megfelelő legyen. Több, mint tíz év szorgalma ezt meghozta és sikerült bebizonyítanom, immár több mint 4000 munkámmal, hogy az egyedi, gravírozott üvegeimnek sikere van.

Ezt 2019-ben a Szakmai Elit KIVÁLÓ SZAKEMBER DÍJJAL ismerte el.

2019. kiváló szakember

Az évek során kapott visszajelzések alapján, biztosíthatlak arról, hogy az ünnepelt örömmel veszi majd kezébe és használja azt a készletet, vagy pillant rá arra a díszüvegre, amin a kedvenc képét látja, amin egy szép idézetet, szívből jövő jókívánságodat olvashatja. 

Hogyan találd meg az ideális, szavak nélkül mesélő üveget?

 Nem kell mást tenned ehhez, csak az ünnepeltre gondolni, ráhangolódni. Mi a hobbija, mi a munkája, mi a kedvenc virága, milyen italt fogyaszt szívesen, mi illene a lakásába a legjobban. Mit tudna a hétköznapokon is használni. Mi a kedvenc idézete. Mi lenne az a néhány sor, amiről csak te juthatsz majd az eszébe?

Ha ügyes vagy, hamar jön a sugallat, és amikor megtaláltad a legalkalmasabbat, már örülsz, alig várod, hogy megvalósítva lásd, és mielőbb odaadhasd. Töprengsz a csomagoláson, izgulsz, egészen az átadás pillanatáig.

A WEBÁRUHÁZBANban olyan termékeket találsz, melyekre ingyenesen kérhetsz alkalomhoz illő feliratot, számot, idézetet.

Nem találtál kedvedre valót, nincs ötleted, nincs még elképzelésed sem arról, hogy mit adnál szívesen? Mi illene az ünnephez legjobban? Elkelne egy kis segítség?

Kattints ide és nézd meg a galériában az eddig elkészített munkáimat, bízom benne, hogy segítségedre lesz.

Konkrét megrendelésedet ide kattintva adhatod le.

 

Kapcsolat

  • 8900 Zalaegerszeg, Rákóczi út 48. Gravírozó Műhely
  • 06-30 388 9177
  • info@aranykarika.hu

Hírlevél

A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót.