Barion Pixel
+

Boszorkány babák rendelése

Üdvözöllek  a boszorkány babák  tanyáján

 

névtelen 6

A textilből varrt boszorkányok földjére érkeztél,  lépj be bátran, nézz körül a tanyán, nézelődj kedvedre és vásárolj, ha valamelyik boszi éppen a barátnődnek való, vagy a  konyhádba illene a legjobban!

A boszorkánybabákat 2013 óta készítem. Mivel 1989 óta női szabóként is dolgozom, így rengeteg különböző textilmaradékkal rendelkezem. Valamire csak jó lesz....Ezt gondolván elraktam őket és évről évre gyűlt és gyűlt, tellettek a zsákok. Varrtam belőlük táskákat is, de miután kiköltöztem az erdő szélére és az élet úgy hozta, hogy az utcánk a "Boszi-köz" nevet is megkapja, adott volt a gondolat a boszorkányok varrásához.

A vicces ajándékok maradék textilek, drótok, gyöngyök, csipkék felhasználásával készülnek. Valamennyi boszorkány baba az én elgondolásom alapján valósultak meg. Lányok,asszonyok, boszorkánykonyhájába, menyasszonynak leánybúcsúztatóra, jósdákba, jópofa dekoráció a felfüggesztett boszorkány, seprűnyélen lovagolva.

Ismerkedj meg velem, a Boszi-köz létrehozójával

Gyenge Tiborné - AranyKarika vagyok a Boszi-tanya kitalálója. Az ötletet a valóság szülte.. 2013- ban egy erdő mellé építettünk egy kis házikót, aminek a tetejét nagy nehézségek árán hozták össze az ácsok. Meg is jegyezték, hogy olyan lesz ez a ház mint egy "mézeskalács házikó"...  Akkor majd én leszek benne a boszorkány,-mondtam... :) ...No. ennek elment a híre a környéken és beköltözésünk másnapján a lakók kitűztek  nekem  egy seprűt, mondván-"meghoztuk Klárikának a járgányt"... :) Így lett az utcánkból hétköznapi nyelven  "Boszi-köz".

Ettől kezdve aztán sorba jöttek az ötleteim: boszorkányt festettem a garázs falára, magam készítettem, seprűn lovagló boszit akasztottam a teraszra....és mivel 26 éve női szabóként dolgozom, az anyagok maradékaiból dekorációkat, falvédőket, táskákat szoktam varrogatni, így jött az ötlet a textilből készült boszorkányok varrásához . Mára a legtöbb boszi gyorsan gazdára lel, hiszen egy ilyen " cukiság" maradandó dekorációja a háznak és mindenkinek örömöt okoz.

Ha van megvásárolható boszi, akkor azt  a webáruházban a termékek között megtalálod.  

boszi gomb

 

Erre a gobra kattintasz akkor pedig rendelhetsz :

rdeklődöm

 

aláírás png (1)

Kapcsolat

  • 8900 Zalaegerszeg, Platán sor 25. Gravírozó Műhely
  • 303889177
  • info@aranykarika.hu

Hírlevél

A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót.