Barion Pixel
+

Szarvasos, gravírozott, pálinkás készlet

Szarvasos, gravírozott, pálinkás készlet

Króm tálcával kérhető

Nem kötelező

Választott tételek felára:

  • 16 500 FtKészlet: 1 dbSúly: 1.60 kg
db
Kosárba

Termék videó

Termékleírás

Egy vadásznak mindig jól jön a pálinkás készlet, hiszen a sikeres vadászat lezárása után mindig előkerül a jófajta házi pálinka. Így ez a készlet, csak emelni fogja a színvonalat, Ezekből a kupicákból koccintani felemelő érzés lesz.

hasznos_srga_kicsi

Barátodnak, vadászatot kedvelő ismerősödnek, rokonodnak exkluzív, dekoratív, mutatós ajándék ez a vadas, kézzel gravírozott, pálinkás készlet.

Egy tálcára csomagolva, nagy celofánba fogva átadhatod.Ha szülinapra ajándékozod, évszámot, idézetet, jókívánságot még utólag ráírok, ez gratis.

Ajándékozható egy nyugdíjas búcsúztatóra is. A palack fél literes. Az üvegen és a kupicákon egy-egy stilizált szarvas minta látható. Az üveg nyakára, vadászatra jellemző tölgyfaleveleket kötöttem, amiket textilből varrtam.

A kis kupicák talp részét, zöld -sárga üvegfestékkel dekoráltam. Vízállóra száradó, így bátran mosogathatók.

Egy tálcára állítva, celofánba csomagolva mutatós, exkluzív ajándék.

A videóban ehhez segítséget kaphatsz.

rtkes_becses_kicsi

A KÉZZEL GRAVÍROZOTT, EGYEDI ÜVEG,

SZAVAK NÉLKÜL MESÈLŐ SZIMBÓLUM,

a szereteted, a gratulációd, a tiszteled szava, hálád, odafigyelésed jelképe. Olyan ajándék, ami felejthetetlen pillantok emléke.

Ezzel a különleges megoldással  tökéletesen személyre szabható egy üvegfelület, hiszen a minták mellé egy alkalomhoz illő, ünnepelthez  szóló felirat vagy idézet, dátummal kiegészítve csak neki szól, ami arról is árulkodik, hogy mennyi időt, odafigyelést szántál rá.

Az üvegekre a gravírozás, géppel készül ugyan, de szabad kézzel irányítom. Ez egy olyan lenyűgöző technika, amivel a rideg üvegfelületre „életet” lehet varázsolni. Minden egyes gravírozott üveg egyedülálló, mivel személyre szabott, így csak egyetlen darab készül belőle. 

Az ünnepelt örömmel veszi majd kezébe és használja azt a készletet, vagy pillant rá arra a díszüvegre, amin a kedvenc képét látja, amin egy szép idézetet, szívből jövő jókívánságot olvashat.

kicsi_mosoly_sarga_01

Ajándékozz egyedit minden alkalomra!

Fejezd ki, közvetítsd személyes üzenetedet MESÉLŐ ÜVEGGEL

A másik öröme és az ebből fakadó hála érzése a legnagyszerűbb kincs a világon!

20143

Egyéb adatok

Szállítási időUtalás után, 2-5 munkanap
GyártóAranykarika egyedi terméke
Honlaphttp://aranykarikagravir.hu

Kérdezzen a termékről!

Mi a második számjegye a 4753 számnak?

Információ

Kapcsolat

  • 8900 Zalaegerszeg, Berzsenyi út 15. Gravírozó Műhely
  • 06-30 388 9177
  • info@aranykarika.hu

Hírlevél

Viltor - webáruház készítés és bérlés

A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót.