Barion Pixel
+

Szarvasos, whiskys pohár ( több db rendelhető)

Szarvasos, whiskys pohár ( több db rendelhető)
  • Szarvasos, whiskys pohár ( több db rendelhető)

Díszdobozzal kérem

Nem kötelező

Króm tálcával kérhető

Nem kötelező

Választott tételek felára:

  • 2 800 FtKészlet: 1 dbSúly: 0.80 kg
db
Kosárba

Termékleírás

Ez a pohár a szarvasos, karácsonyi hangulatú mintával, whiskys vagy üdítős pohárként is használható. Szólóban vagy készletben egyaránt szép, mutatós ajándék, ami egy felirattal kiegészítve kifejezheti a szeretetedet.

A karácsony a világ egyik legszebb és legörömtelibb ünnepe. Ez a családi, a baráti találkozások és a szórakozás ideje. A karácsonyi készülődés azonban nagyon nehéz és megterhelő feladat lehet. Sokan sok pénzt és időt költenek a karácsonyi készülődésre, hiszen szeretteiket szeretnék boldoggá tenni ebben a különleges évszakban.

Ennek egyik módja, hogy átgondolt és egyedi ajándékokat adjunk nekik. Ilyen ajándék lehet ez a szarvasos, whiskys vagy üdítős pohár. a hóeséses mita igazán ünnepi hangulatot ad a pohárnak. Többedmagával tálcára rendezve, celofánba csomagolva mosolygaranciás ajándék lesz a Karácsonyfa alatt.

DÍSZDOBOZZAL csak egy darab kérhető.

A gravírozott minta nem kopik le az üvegről, nyugodtan mosogatható. Kiegészíthető névvel, így személyre szóló ajándék válik belőle. Ez gratis, nem változtat az áron.

Ajándékozható nőnek, férfinak, családnak is. Amikor használják mindig rád emlékeztetnek majd.

Az ár egy darabra vonatkozik.

rtkes_becses_kicsi

A KÉZZEL GRAVÍROZOTT, EGYEDI ÜVEG,

SZAVAK NÉLKÜL MESÈLŐ SZIMBÓLUM,

a szereteted, a gratulációd, a tiszteled szava, hálád, odafigyelésed jelképe. Olyan ajándék, ami felejthetetlen pillantok emléke.

Ezzel a különleges megoldással  tökéletesen személyre szabható egy üvegfelület, hiszen a minták mellé egy alkalomhoz illő, ünnepelthez  szóló felirat vagy idézet, dátummal kiegészítve csak neki szól, ami arról is árulkodik, hogy mennyi időt, odafigyelést szántál rá.

Az üvegekre a gravírozás, géppel készül ugyan, de szabad kézzel irányítom. Ez egy olyan lenyűgöző technika, amivel a rideg üvegfelületre „életet” lehet varázsolni. Minden egyes gravírozott üveg egyedülálló, mivel személyre szabott, így csak egyetlen darab készül belőle. 

Az ünnepelt örömmel veszi majd kezébe és használja azt a készletet, vagy pillant rá arra a díszüvegre, amin a kedvenc képét látja, amin egy szép idézetet, szívből jövő jókívánságot olvashat.

kicsi_mosoly_sarga_01

Ajándékozz egyedit minden alkalomra!

Fejezd ki, közvetítsd személyes üzenetedet MESÉLŐ ÜVEGGEL

A másik öröme és az ebből fakadó hála érzése a legnagyszerűbb kincs a világon!

portr

Egyéb adatok

Szállítási időUtalás után, 5-8 munkanap
GyártóAranykarika egyedi terméke
Honlaphttp://aranykarikagravir.hu

Kérdezzen a termékről!

Melyik női név: Péter, Gyöngyi vagy Károly?

Információ

Kapcsolat

  • 8900 Zalaegerszeg, Berzsenyi út 15. Gravírozó Műhely
  • 06-30 388 9177
  • info@aranykarika.hu

Hírlevél

Viltor - webáruház készítés és bérlés

A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót.