Barion Pixel
+

”Szerencsehozó” BOSZORKÁNYBABA

AranyKarika Gyengéné-Klári által megálmodott és elkészített boszorkány babák, mindegyike egyedi, nincs két egyforma. Valamennyi boszi névre hallgat a tanyán.
A vicces ajándék lehet lányok, asszonyok konyhájába, menyasszonyok meglepetése leánybúcsúra, jósdák, kártyavetők lakásdekorációja. A, zsebiboszi-marokboszi kicsiknek a mese lejátszásához, vagy autóba Boszi- kabalának, az álló boszik lakások díszeként használható.Egy ilyen egyedi vicces, jópofa cukiság mindenkinek örömöt okoz.
Maradék és új textilekből, gyöngyökből, szalagokból, csipkékből, drótból, fonalból, vatelinból, harisnyából készülnek.
Mivel a fejeket nagy többségben harisnyából formázom, így más és más arcokat igyekszek elkészíteni. Az elkészült karakterű fejhez illő nevet találok ki a boszorkányoknak.
A drótvázú boszik keze-lába hajlítható, de lerögzítem őket a seprű nyeléhez. felfüggesztve szépen mutat a konyhákban, előszobában vagy a teraszon.
Az álló boszik általában 35-50 cm nagyok, így asztalra , polcra helyezve dekoratív és egyben vicces hangulatot varázsol a lakásba.
Ha nem találsz boszit a mappában, az EGYEDI RENDELÉS fül alatt rendelhetsz.
Az alábbi linkre kattintva, beléphetsz a boszorkány tanyára, megnézheted az itt született banyákat. https://aranykarikagravir.hu/?modul=oldal&tartalom=1209077

Kapcsolat

  • 8900 Zalaegerszeg, Rákóczi út 48. Gravírozó Műhely
  • 06-30 388 9177
  • info@aranykarika.hu

Hírlevél

A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót.