Barion Pixel
+

Boszorkánybaba

A boszorkányok földjére érkeztél, lépj be bátran, nézz körül a tanyán, ismerkedj meg a kedves, vicces ,szerethető figurákkal. Ajándékozd a neked tetsző boszit egy leánybúcsúra, hiszen minden leendő ara egy boszorka... Adhatod születésnapra a barátnődnek, ha érti a viccet és díjazza az egyedi, darabokat. Klasszul mutat egy jósnő , kártyavető jósdájában. Magadnak is örömöt szerezhetsz vele, állítsd vagy függeszd fel a konyhádba ès nem leszel egyedül a főzés magányos óráiban.A boszorkánybabákat az AranyKarika Műhelyben varrom, Zalaegerszegen. Mivel 29 évig szabóként dolgoztam, így rengeteg különböző textilmaradékkal rendelkezem. Valamire csak jó lesz....Ezt gondolván elraktam őket és évről évre gyűlt és gyűlt, tellettek a zsákok. Varrtam belőlük táskákat is, de miután kiköltöztem az erdő szélére és az élet úgy hozta, hogy az utcánk a "Boszi-köz" nevet megkapta, jött a gondolat a boszorkányok varrásához.A vicces ajándékok új és maradék textilek, drótok, gyöngyök, csipkék felhasználásával készülnek. Valamennyi boszorkány baba az én elgondolásom alapján valósultak meg. Drót vázuk van, de tapintásuk a rátekert vatelintől puha lesz.
Ismerkedj meg velem, a Boszi-köz létrehozójával
Gyenge Tiborné - AranyKarika vagyok a Boszi-tanya kitalálója. Az ötletet a valóság szülte.. 2013- ban egy erdő mellé építettünk egy kis házikót, aminek a tetejét nagy nehézségek árán hozták össze az ácsok. Meg is jegyezték, hogy olyan lesz ez a ház mint egy "mézeskalács házikó"... Akkor majd én leszek benne a boszorkány,-mondtam... ...No. ennek elment a híre a környéken és beköltözésünk másnapján a hegy lakói kitűztek az utca végére nekem egy seprűt, mondván-"meghoztuk Klárikának a járgányt"... Így lett az utcánkból hétköznapi nyelven "Boszi-köz".
Ettől kezdve aztán sorba jöttek az ötleteim: boszorkányt festettem a garázs falára, ebből lett aztán a boszik logója. Seprűn lovagló boszit akasztottam a teraszra....és mivel 26 éve női szabóként dolgoztam, jött az ötlet a textilből készült boszorkányok varrásához . Mára a legtöbb boszi gyorsan gazdára lel, hiszen egy ilyen " cukiság" maradandó dekorációja a háznak és mindenkinek örömöt okoz.

Információ

Kapcsolat

  • 8900 Zalaegerszeg, Berzsenyi út 15. Gravírozó Műhely
  • 06-30 388 9177
  • info@aranykarika.hu

Hírlevél

Viltor - webáruház készítés és bérlés

A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót.