Barion Pixel
+

CSIPKEÓRA - Személyre szabható, HORGOLT FALIÓRA

Személyre szabható, Csipkeóra
A horgolt Csipkeóra egy különleges és exkluzív lakberendezési tárgy, amely készülhet kifejezetten egy adott személy számára. A személyre szabott csipkés kézimunka kiváló ajándék egy olyan hölgynek aki szereti, csodálja a horgolt alkotásokat és szívesen díszíti vele a lakását.
A falióra horgolt csipkemintája többféle színben készülhet. A horgolt csipke és az óraszámok egy 30 cm átmérőjű falapra vannak ragasztva. Felülete lakkréteget kapott, így ha porosodik, könnyen tisztítható. Az óraszerkezet fekete mutatói szépen illenek a csipkés mintázatú terítő alaphoz. Falra akasztható. Dekoratív emlék, ami rápillantva felidézi az ajándékozót.

Ajándékozási tipp: egy alkalomhoz illő sorral kiegészítve születésnapra, anyák napjára, ballagásra, házassági évfordulóra.
Extra szolgáltatás: Az órához egy kis táblácska rögzíthető, melynek felületére személyre szóló rövid felirat kérhető. Ezt a táblácskára pirográf technikával ráégetem. A kiegészítés ingyenes, nem változtat a horgolt Csipkeóra árán.

Információ

Kapcsolat

  • 8900 Zalaegerszeg, Rákóczi út 48. Gravírozó Műhely
  • 06-30 388 9177
  • info@aranykarika.hu

Hírlevél

Viltor - webáruház készítés és bérlés

A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót.