Barion Pixel
+

Horgolt CSIPKEÓRA

A horgolt Csipkeóra egy különleges és exkluzív lakberendezési tárgy, amely személyre szabottan is készülhet. A falióra csipkemintája többféle színben készül. A horgolt csipke és az óraszámok egy 30 cm átmérőjű falapra vannak ragasztva. Felülete lakkréteget kapott, így ha porosodik, könnyen tisztítható. Az óraszerkezet fekete mutatói szépen illenek a csipkés mintázatú terítő alaphoz. Falra akasztható. Dekoratív emlék, ami rápillantva felidézi az ajándékozót.

Ajándékozási tipp: egy alkalomhoz illő sorral kiegészítve születésnapra, anyák napjára, ballagásra, házassági évfordulóra.

Extra szolgáltatás: Az órához egy kis táblácska rögzíthető, melynek felületére személyre szóló rövid felirat kérhető. Ezt a táblácskára pirográf technikával ráégetem. A kiegészítés ingyenes, nem változtat a horgolt Csipkeóra árán.

Bízom abban, hogy van anyukád, nagymamád, dédid akinek odafigyeléssel és nagy szeretettel keresel különleges ajándékot egy-egy ünnep előtt.

Neked nem kell bejárnod a várost ezért, csak ide kattintasz és kiválasztod a legszebbet neki.

Információ

Kapcsolat

  • 8900 Zalaegerszeg, Berzsenyi út 15. Gravírozó Műhely
  • 06-30 388 9177
  • info@aranykarika.hu

Hírlevél

Viltor - webáruház készítés és bérlés

A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót.