Barion Pixel
+

Gravírozott üvegek, ingyenes felirattal

Különleges, figyelemre méltó ajándékot keresel? Mi lehet az, ami valóban izgalmas, exkluzív és átlagon felüli portéka?

A KÉZZEL GRAVÍROZOTT, EGYEDI ÜVEG, SZAVAK NÉLKÜL MESÈLŐ SZIMBÓLUM,

a szereteted, a gratulációd, a tiszteled szava, hálád, odafigyelésed jelképe. Olyan ajándék, ami felejthetetlen pillantok emléke.

Hogyan, milyen technikával tudom megvalósítani mindezeket?

A módszerem ehhez a szabadkézi gravírozás, ami géppel készül ugyan, de szabad kézzel irányítom. Ez egy olyan lenyűgöző technika, amivel a rideg üvegfelületre „életet” tudok varázsolni. Minden egyes gravírozott üvegem egyedülálló, hiszen csak egyetlen darab készül mindenből. Abszolút személyre szabható, benne van az ajándékozó és az ajándékozott személye is.

Több, mint tíz év szorgalma ezt meghozta és sikerült bebizonyítanom, immár több mint 4000 munkámmal, hogy az egyedi, gravírozott üvegeimnek sikere van.

Az évek során kapott visszajelzések alapján, biztosíthatlak arról, hogy az ünnepelt örömmel veszi majd kezébe és használja azt a készletet, vagy pillant rá arra a díszüvegre, amin a kedvenc képét látja, amin egy szép idézetet, szívből jövő jókívánságodat olvashatja.

Ha nem találsz kedvedre valót, rendeld meg, elkészítem a terveid, elképzelésed szerint.

Információ

Kapcsolat

  • 8900 Zalaegerszeg, Berzsenyi út 15. Gravírozó Műhely
  • 06-30 388 9177
  • info@aranykarika.hu

Hírlevél

Viltor - webáruház készítés és bérlés

A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót.