Barion Pixel
+

SZERETETFÉNY-Ledes hangulatlámpa

gazán exkluzív ajándékozási lehetőség, a ledes gravírozott üveg plakett, ami nemcsak nappal dekoratív, hanem a kék, zöld vagy piros ledsoros megvilágítás által hangulatos fényt visz az éjszakába. Az üveglapra gravírozott minta, egy jól megválasztott, alkalomhoz illő szöveggel a talapzatba ágyazott színes ledsorral megvilágítva, nagyon mutatós, egyedi ajándék férfinak, nőnek egyaránt és dekoratív hangulatlámpa is egyben. A ledsor a fa talapzatba van ágyazva, alulról világítja meg az üveglapot. Tartozik hozzá egy áramátalakító, amit a konnektorba csatlakoztathatsz.
Bármilyen ünnepre vihető a ledes plakett, egy alkalomhoz illő, gravírozott idézettel, képpel örök emlék, ami a használata során felidézi az ünnepet, az érzéseket, és azt a személyét is egyben, aki ajándékba adta.
A ledes, gravírozott üveg plakett ajándékozható születésnapra, esküvőre, házassági évfordulóra, nyugdíjas búcsúztatóra, osztálytalálkozóra. Egy alkalomhoz illő szöveggel kiegészítve a ledes gravírozott üveg plakett egy különleges, exkluzív ajándék lesz, ami nemcsak díszként szolgál, hanem színes fényével este hangulatos lámpa is egyben.

Információ

Kapcsolat

  • 8900 Zalaegerszeg, Berzsenyi út 15. Gravírozó Műhely
  • 06-30 388 9177
  • info@aranykarika.hu

Hírlevél

Viltor - webáruház készítés és bérlés

A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót.