Barion Pixel
+

Kézzel gravírozott üvegek - felirat gratis

Egy alkalomhoz illő gravírozott üveg, rajta személyre szóló felirattal, örökre emlékeztet majd rád!
KÉZZEL FOGHATÓ SZIMBÓLUM, a szereteted az odafigyelésed, a tiszteleted szava, jelképe.
Megtapasztalhatod az örömöt, amit a páratlan ajándékoddal okozol!

Az aranykarika.hu online webshopban található gravírozott üveg ajándékok zalaegerszegi műhelyben készülnek. AranyKarika-Gyenge Tiborné kézi gravírozó munkái. Mivel kézzel készíti a termékeit, vásárlásuk prioritást élvez, hiszen előnyük az egyediségen kívül abban is rejlik, hogy utólagosan egy alkalomhoz illő szöveg gravírozásával személyre szólóvá tehető. A gravírozott üvegei online rendeléssel megvásárolhatók. A termék kosárba rakása után a kért szöveg az adatok megadásánál, a Megjegyzés rovatba beírhatók. Ez a termékek árán nem változtat, gratis, ingyenes.

A gravírozott üveg ajándékok, a boros, pálinkás készletek, szettek, vázák, plakettek, poharak és a ledsorral megvilágított üvegek születésnapra, névnapra, nyugdíjas búcsúztatóra, ballagásra, esküvőre, házassági évfordulóra, diplomaosztóra, osztálytalálkozóra ajándékozható, exkluzív, egyedi emlék.

ÉLETRE KELTETT ÜVEGEK, KÉZZEL FOGHATÓ SZIMBÓLUMOK, amik a szeretet, odafigyelést jelképezik. Értéküket emeli a személyre szóló gravírozás.

Az AranyKarika által gravírozott üvegek egyediek, szabad kézzel gravírozottak, saját tervezésben vagy a megrendelő által kért mintával, készülnek, így egyszeri és megismételhetetlen. Ilyet csak te adhatsz át, más nem.
Minden munkán megtalálható a szignó.

A Gravírozott üveg ajándékok üzenete más, mint egy átlagos üzletben vett terméké. Egyediségük mellett kihangsúlyozzák, hogy az ajándékozás másról szól, mint bemenni egy átlagos üzletbe és leemelni a polcról egy tömegárut. Így, akit megajándékoznak vele, úgy érezheti, hogy valóban időt szántak rá, és ő nem csak egy a sok közül.
Örömteli kézbe venni, használni a hétköznapokon is  egy olyan gravírozott üveg ajándékot, amin a megajándékozott  a kedvenc idézetét olvashatja, vagy egy hobbijára emlékeztető képet láthat. Egy dátummal, egy névvel, egy érzelemre, eseményre emlékezhet.

CSOMAGOLÁSHOZ VIDEÓS, KÉPES LEÍRÁSOK, ÖTLETEK a BLOGban :
https://aranykarikagravir.hu/?modul=oldal&tartalom=1229769

Kapcsolat

  • 8900 Zalaegerszeg, Platán sor 25. Gravírozó Műhely
  • 303889177
  • info@aranykarika.hu

Hírlevél

A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót.