Barion Pixel
+

BOROS üveg, pohár, készlet

Kézzel gravírozott boros üvegek, poharak, szólóban és készletben. Valamennyi üvegre gratis kérhető felirat, szöveg. Természetesen amennyit az adott felület megenged.
A kosárbe rakás után a MEGJEGYZÉS rovatba ez beírható.

Tedd emlékezetessé szeretteid ünnepét gravírozott üveggel, közvetítsd a gondolatodat, érzéseidet, üzenetedet, egy poháron, boros készleten.

A kézzel gravírozott üvegek az ajándékok palettáján prioritást élveznek, hiszen egy alkalomhoz és az ünnepelt személyéhez illő szöveg személyessé, egyedivé, exkluzívvá válnak.
A kézzel gravírozott üveg, KÉZZEL FOGHATÓ SZIMBÓLUM, a szereteted, az odafigyelésed, a tiszteleted szava, jelképe.

Örömmel veszi majd kezébe és használja azt a készletet, vagy pillant rá arra a díszüvegre, amin egykedvenc idézetet, szívből jövő jókívánságot olvashat. Amiről érezheti, hogy fontos neked, és időt szántál rá.

Amikor megtaláltad a legmegfelelőbbnek vélt ajándékot, már örülsz, és alig várod, hogy odaadhasd. A csomagoláson töprengsz, izgulsz az átadás pillanatáig. Egészen addig tart ez a feszültség, de bármit is választottál, az igazán eltalált meglepetés mindig „mosolygaranciás”.

A készletekhez a csomagolási tippeket videón mutatom meg minden egyes terméknél.

Információ

Kapcsolat

  • 8900 Zalaegerszeg, Berzsenyi út 15. Gravírozó Műhely
  • 06-30 388 9177
  • info@aranykarika.hu

Hírlevél

Viltor - webáruház készítés és bérlés

A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót.