Barion Pixel
+

SÖRÖS KORSÓ

Kézzel gravírozott sörös korsók, poharak férfiaknak, nőknek, Valamennyire ingyenesen kérhető felirat, szöveg, egy szám, vagy név betűi. Természetesen amennyit az adott felület megenged.
A kosárba rakás után a MEGJEGYZÉS rovatba ezt beírhatod.

Tedd emlékezetessé szeretteid ünnepét gravírozott egyedi üveg korsóval. Közvetítsd a gondolatodat, érzéseidet, üzenetedet rajtuk. Ajándékozhatod, születésnapra, esküvőre, házassági évfordulóra. Ballagásra, nyugdíjas búcsúra.

A kézzel gravírozott üveg korsók, az ajándékok palettáján prioritást élveznek, hiszen egy alkalomhoz és az ünnepelt személyéhez illő szövegtől személyessé, egyedivé, exkluzívvá válnak, így KÉZZEL FOGHATÓ SZIMBÓLUM, a szereteted, az odafigyelésed, a tiszteleted szava, jelképe.

Örömmel pillant majd rá, és használja majd, hiszen egy kedvenc idézetet, szívből jövő jókívánságot olvashat rajt. Amiről érezheti, hogy fontos neked, és időt szántál rá.

Amikor megtaláltad a legmegfelelőbbnek vélt ajándékot, már örülsz, és alig várod, hogy odaadhasd. A csomagoláson töprengsz, izgulsz az átadás pillanatáig. Egészen addig tart ez a feszültség, de bármit is választottál, az igazán eltalált meglepetés mindig „mosolygaranciás”.

A készletekhez a csomagolási tippeket videón mutatom meg minden egyes terméknél.

Információ

Kapcsolat

  • 8900 Zalaegerszeg, Berzsenyi út 15. Gravírozó Műhely
  • 06-30 388 9177
  • info@aranykarika.hu

Hírlevél

Viltor - webáruház készítés és bérlés

A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót.