Barion Pixel
+

Jogi Nyilatkozat

Jogi nyilatkozat

 

Általános tájékoztatás

 

Jelen webhelyet  https://www.aranykarika.hu , Gyenge Tiborné egyéni vállalkozó

nyilvántartási szám: 34822858 – Zala Megyei Kormányhivatal Zalaegerszegi Járási Hivatala

Adószám: 68804268-1-40

Székhely: 8900 Zalaegerszeg, Feltáró utca 6.

Webhely: https://www.aranykarika.hu

E-mail: info@aranykarika.hu

üzemelteti.

Jelen webhely: https://www.aranykarika.hu internetcímen elérhető webhely.

Jelen webhelyen Gyenge Tiborné e.v. szolgáltatásaival, termékeivel kapcsolatban információkat ismerhet meg. A jelen webhely és az azt alkotó weboldalak (a továbbiakban: együttesen webhely) megtekintésével és használatával Ön kötelezőnek fogadja el a webhelyen közzétett szabályzatok, tájékoztatók, általános szerződési és felhasználói feltételek tartalmát. A szolgáltató, Gyenge Tiborné e. v. ezeket bármikor módosíthatja, mely módosításokat , szabályzatokat, tájékoztatókat, valamint általános szerződési és felhasználói feltételeket ezen a webhelyen teszi majd közzé.

A  webhelyen az adatokat tájékoztatási céllal helyezi el, így azok hivatalosnak nem minősülnek. Megtesz minden szükséges intézkedést, hogy a közzétett adatok a valósággal megegyezzenek, viszont a webhelyről származó információkból közvetlenül jogok és kötelezettségek nem származtathatók.

Gyenge Tiborné a felelősséget csak a megerősített információk vonatkozásában vállalja, azonban kizárja a webhely, a hardver és a szoftver működési hibájára, illetéktelen módosítására visszavezethető, továbbá vírus következtében megváltozott vagy megváltoztatott adatok esetében.

 

Szerzői jogok, iparjogvédelem

A https://www.aranykarika.hu webhelyen megtalálható szerzői tartalmak – beleértve, a szövegeket, kialakítást, szoftvereket, képanyagot, ábrákat, hanganyagot,

audiovizuális anyagot, felvételeket, forráskódot és tartalmat – Gyenge Tiborné egényi vállalkozó tulajdonát

képezik. Az itt megtalálható szerzői tartalmak és kizárólagos engedély alapján használt tartalmak Magyarország szerzői jogi törvényei, valamint a nemzetközi szerzői jogi törvények védelme alatt állnak. A tartalmak vagy azok részleteinek módosítása, másolása, sokszorosítása, újbóli közzététele, feltöltése, letöltése, postai vagy egyéb továbbítása, hozzáférhetővé tétele, a nyilvánosság számára megtekinthetővé tétele, más anyagok létrehozásához való felhasználása, a rá mutató linkek létrehozása, átadása, értékesítése, illetve más közcélú vagy kereskedelmi célra történő felhasználása csak Gyenge Tiborné e.v., kifejezett írásos engedélyével történhet. Szolgáltató kifejezett írásos engedélye nélkül tilos a webhelyen megtalálható védjegyek és szolgáltatási márkajelek módosítása, másolása, sokszorosítása, újbóli közzététele, feltöltése, letöltése, postai vagy egyéb továbbítása, hozzáférhetővé tétele, továbbá tilos a nyilvánosság számára megtekinthetővé tenni, valamint más anyagok létrehozásához való felhasználása, értékesítése, illetve más közcélú vagy kereskedelmi célra történő felhasználása.

Részben más megítélés alá esnek szabad felhasználási célú, nyílt forrásból jogtiszta úton beszerzett tartalmak és Gyenge Tiborné e.v. partnereitől származó külön szerződés alapján megjelenített tartalmak. Ezek tekintetében a szerzői és iparjogvédelem nem Gyenge Tibornét  illeti meg (hanem a tartalmak tulajdonosát), ugyanakkor az ilyen tartalmak jelen webhelyről https://www.aranykarika.hu ,a jogosult és Gyenge Tiborné , előzetes írásbeli engedélye nélkül történő letöltése vagy bármilyen felhasználása szintén jogsértő.

 

Információk és anyagok felhasználása

A webhely https://www.aranykarika.hu, kizárólag tájékoztatási céllal készült, és nem minősül semmilyen tanácsadásnak.

A webhely tartalma, beleértve az ott megtalálható feltételeket és leírásokat, előzetes

értesítés nélkül módosulhat. Szigorúan tilos a webhely engedély nélküli felhasználása, valamint a webhelyhez kapcsolódó jelszavak és információk nem rendeltetésszerű felhasználása.

A webhelyen bemutatott termékek és szolgáltatások nem feltétlenül állnak rendelkezésre a világ minden pontján. A szolgáltatások igénybevételére való jogosultság meghatározása Gyenge Tiborné kizárólagos hatásköre. A webhelyen megtalálható információk, termékek és szolgáltatások kapcsán Gyenge Tiborné e.v. felhívja a felhasználók figyelmét arra, hogy egyes információk, termékek, szolgáltatások vagy anyagok felhasználását bizonyos országok törvényei tilthatják vagy korlátozhatják, ennek figyelembevétele a felhasználó kötelessége.

 

Más oldalakra mutató linkek

Gyenge Tiborné e.v. elhelyezhet a webhelyen harmadik felek által működtetett weboldalakra mutató linkeket és hivatkozásokat, melyeket a felhasználók tetszés szerint használhatnak. Nem ellenőrzi ezeket a weboldalakat, és nem felelős a tartalmukért. Az ő részéről, a linkek elhelyezése nem minősül a külső weboldalon található ötletek, áruk, termékek, információk vagy szolgáltatások támogatásának vagy ajánlásának.

A felhasználó és a linkben szereplő weboldal közötti jogviszony, beleértve az ott kínált áruk, termékek és szolgáltatások kifizetését és leszállítását, kizárólag a felhasználó és az adott weboldal üzemeltetője közötti kapcsolaton alapul. Gyenge Tiborné e.v. nincs befolyással a linkekben szereplő külső weboldalakra, és nem felelős a külső weboldalak megtekintésével, használatával vagy használatuk meghiúsulásával, illetve az ott kínált tartalmakkal, áruval, termékekkel és szolgáltatásokkal összefüggő következményekért.

 

2020.10.22.

Gyenge Tiborné e. v.

Információ

Kapcsolat

  • 8900 Zalaegerszeg, Berzsenyi út 15. Gravírozó Műhely
  • 06-30 388 9177
  • info@aranykarika.hu

Hírlevél

Viltor - webáruház készítés és bérlés

A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót.