Barion Pixel
+

Kézimunka kincsek - Szeretettel alkotott darabok

AranyKarika2023-12-23aranykarikakreatívsarok, kötés-horgolás, kézművesség, egyediajándék, nőknek, boszorkánybabaaranykarikakreatívsarok, kötés-horgolás, kézművesség, egyediajándék, nőknek, csipkeóra, horgoltóra, falióra, boszorkánybaba,

blogkp_horgols

Már gyerekkorom óta imádok kézimunkázni. Mindig is érdekelt, hogyan lehet kényelmes, szép dolgokat alkotni a saját kezeimmel.

Az általános iskolában találkoztam először a kötés, horgolás, hímzés és varrás fortélyaival. Azonnal beleszerettem ezekbe a technikákba, és azóta is szívesen töltöm a szabadidőmet velük. Persze néha kisebb-nagyobb kihagyásokkal, de mindig visszatérek hozzájuk, mert olyan kellemes hatással vannak rám.

Amikor kézimunkázom, érzem, hogy kikapcsolódok és nyugalmat találok. A szálak, fonalak és színes anyagok játéka megnyugtatóan hat rám, és segít eltávolodni a mindennapi stressztől. Minden kézimunkámra büszke vagyok, hiszen ezek a kreativitásom, a szeretetem, a türelmem, az alkotásvágyam darabjai.

A munkáim közül néhány darab a webáruházamban megvásárolható. Mindegyik darab gondosan elkészített, szeretettel átitatott kincs.

p1010023

Első batikolt terítőm, általános iskolában készült, 7. o. voltam.

p1010010

Kalocsai mintás, hímzett párnáim a húszas éveimből

szurhimzes

Szűrhímzés, 18 éves koromban varrtam

Amikor az emberek megveszik a kézimunkáimat, az a legnagyobb öröm számomra. Ez azt jelenti nekem, hogy megbecsülik amit alkotok, és örömöt találnak bennük. Ezért mindig nagy figyelmet és szeretetet rakok minden darabba, hogy értékes termékeket nyújthassak azoknak, akik szeretnének tőlem vásárolni.

Bízom benne, hogy megtalálod a webáruházamban azt a darabot, ami belopja magát a szívedbe. Ha bármilyen kérdésed van, ne habozz kapcsolatba lépni velem. Örömmel válaszolok minden kérdésre.

Mostanában kötött, horgolt, varrt munkáimat, leírésokkal  a BLOGBan láthatod.

20143

Információ

Kapcsolat

  • 8900 Zalaegerszeg, Berzsenyi út 15. Gravírozó Műhely
  • 06-30 388 9177
  • info@aranykarika.hu

Hírlevél

Viltor - webáruház készítés és bérlés

A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót.