Barion Pixel
+

https://aranykarikagravir.hu/kulonleges-osztalyfa-ballagasi-emlek-az-ofonek-1209251

AranyKarika2024-04-18ballagás, ajándékozás, egyediajándék, gravírozás, ballagás, ajándékozás, egyediajándék, gravírozott, üveg, egyedi, ajándék, gravírozás, osztáyltalálkozó, plakett, osztályfa, szeretetfa, személyes, személy

 

Osztályfőnöknek örök szeretettel

Egy különleges Osztályfa

 

Ahogy közeledik a ballagás időpontja, mindenki izgatottan várja a nagy napot. Ez az esemény nem csupán egy egyszerű ceremónia, hanem egy fontos mérföldkő az életünkben. Egy időszak véget ér, és egy új kezdet következik. Az osztályfőnökünk pedig az, aki segített nekünk végigjutni ezen az úton, és akinek hálásak vagyunk minden támogatásáért és tanácsáért.

Az osztályfőnöknek való ajándék kiválasztása mindig nagy fejtörést okoz, hiszen azt szeretnénk, hogy különleges legyen, olyan emlék, ami kifejezi a hálánkat és szeretetünket. Egy ilyen ajándék lehet egy személyes tárgy, ami emlékeztetni fogja az osztályával töltött időre, a közös pillanatokra.

Az osztályfőnök gyémántjaiként vigyázott ránk, segített nekünk a nehéz feladatokban, és mindig támogatott bennünket. Ez az ajándék azonban nemcsak a mi hálánkat fejezi ki, hanem az ő irántunk érzett szeretetét is visszatükrözi. Az osztályközösségünk örömmel ajándékozza ezt az ajándékot, és boldogan adjuk át az osztályfőnöknek a ballagás napján.

"Az ajándékozás pillanata különleges volt, hiszen láttuk az osztályfőnök arcán az örömöt és a meghatottságot. Ezek a pillanatok örökre a szívünkben maradnak, és emlékeztetnek minket arra, milyen szerencsések vagyunk, hogy ilyen fantasztikus osztályfőnökünk volt."

Ha tetszik ez a lehetőség, akkor erre a linkre kattintva rendelhető hasonló.

--

 

Információ

Kapcsolat

  • 8900 Zalaegerszeg, Berzsenyi út 15. Gravírozó Műhely
  • 06-30 388 9177
  • info@aranykarika.hu

Hírlevél

Viltor - webáruház készítés és bérlés

A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót.