Barion Pixel
+

POHÁR, POHÁRKÉSZLET

Kézzel gravírozott teás, kávés, capuccinós poharak, szettek .Valamennyire ingyenesen kérhető felirat, szöveg, egy szám, vagy név betűi. Természetesen amennyit az adott felület megenged.
A kosárba rakás után a MEGJEGYZÉS rovatba ezt beírhatod.

Tedd emlékezetessé szeretteid, nő ismerőseid, barátnőd ünnepét gravírozott egyedi üveg szettel, teás, kávés pohárral. Közvetítsd a gondolatodat, érzéseidet, üzenetedet rajtuk. Ajándékozhatod, születésnapra, esküvőre, házassági évfordulóra. Ballagásra, nyugdíjas búcsúra.

A kézzel gravírozott üveg poharak, az ajándékok palettáján prioritást élveznek, hiszen egy alkalomhoz és az ünnepelt személyéhez illő szövegtől személyessé, egyedivé, exkluzívvá válnak, így KÉZZEL FOGHATÓ SZIMBÓLUM, a szereteted, az odafigyelésed, a tiszteleted szava, jelképe.

Örömmel pillant majd rá, és használja, hiszen egy kedvenc idézetet, szívből jövő jókívánságot olvashat rajt. Amiről érezheti, hogy fontos neked, és időt szántál rá. Minden alkalommal amikor használja, eszébe jutsz majd.

Amikor megtaláltad a legmegfelelőbbnek vélt ajándékot, már örülsz, és alig várod, hogy odaadhasd. A csomagoláson töprengsz, izgulsz az átadás pillanatáig. Egészen addig tart ez a feszültség, de bármit is választottál, az igazán eltalált meglepetés mindig „mosolygaranciás”.

A készletekhez a csomagolási tippeket videón mutatom meg minden egyes terméknél.

Információ

Kapcsolat

  • 8900 Zalaegerszeg, Berzsenyi út 15. Gravírozó Műhely
  • 06-30 388 9177
  • info@aranykarika.hu

Hírlevél

Viltor - webáruház készítés és bérlés

A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót.