Barion Pixel
+

Madaras, gravírozott, páros poharak

Madaras, gravírozott, páros poharak
  • Madaras, gravírozott, páros poharak

Díszdobozzal kérem

Nem kötelező

Választott tételek felára:

  • 5 800 FtKészlet: 1 dbSúly: 0.70 kg
db
Kosárba

Termékleírás

Poharaknál is érvényes a mondás, miszerint "párosan szép az élet".... Ez két üdítős pohár is párban jobban érzi magát, így ajánlom szerelmes párnak.

Válaszd a párodnak karácsonyra, születésnapra, névnapra vagy évfordulóra, és kérj rá neveket, amit utólag a poharakra gravírozok.

A poharakon egy szív alakú virágkoszorú és két madárka látható, a virágok közepét arany színű üvegfestékkel dísztettem. Így alkalmas lehet apró, de kedves ajándékként egy aranylakodalomra is.

Egyedi, exkluzív meglepetés, ami egész biztosan az öröm és a meghatottság könnyeit kicsalja.

Kérhetők díszdobozban.

A gravírozott minta nem kopik le az üvegpoharakról, mosgathatók. A vízállóra száradó arany színű üvegfesték sem mosódik le.

kicsi_mosoly_sarga_01

A KÉZZEL GRAVÍROZOTT, EGYEDI ÜVEG,

SZAVAK NÉLKÜL MESÈLŐ SZIMBÓLUM,

a szereteted, a gratulációd, a tiszteled szava, hálád, odafigyelésed jelképe. Olyan ajándék, ami felejthetetlen pillantok emléke.

Ezzel a különleges megoldással  tökéletesen személyre szabható egy üvegfelület, hiszen a minták mellé egy alkalomhoz illő, ünnepelthez  szóló felirat vagy idézet, dátummal kiegészítve csak neki szól, ami arról is árulkodik, hogy mennyi időt, odafigyelést szántál rá.

Az üvegekre a gravírozás, géppel készül ugyan, de szabad kézzel irányítom. Ez egy olyan lenyűgöző technika, amivel a rideg üvegfelületre „életet” lehet varázsolni. Minden egyes gravírozott üveg egyedülálló, mivel személyre szabott, így csak egyetlen darab készül belőle. 

Az ünnepelt örömmel veszi majd kezébe és használja azt a készletet, vagy pillant rá arra a díszüvegre, amin a kedvenc képét látja, amin egy szép idézetet, szívből jövő jókívánságot olvashat.

rtkes_becses_kicsi

Ajándékozz egyedit minden alkalomra!

Fejezd ki, közvetítsd személyes üzenetedet MESÉLŐ ÜVEGGEL

A másik öröme és az ebből fakadó hála érzése a legnagyszerűbb kincs a világon!

2020-02-01-_1

 

Egyéb adatok

Szállítási időUtalás után, 3-5 munkanap
GyártóAranykarika egyedi terméke
Honlaphttp://aranykarikagravir.hu

Kérdezzen a termékről!

Mi a második számjegye a 4753 számnak?

Információ

Kapcsolat

  • 8900 Zalaegerszeg, Berzsenyi út 15. Gravírozó Műhely
  • 06-30 388 9177
  • info@aranykarika.hu

Hírlevél

Viltor - webáruház készítés és bérlés

A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót.