Barion Pixel
+

Boszorkánybaba

A boszorkányok földjére érkeztél, lépj be bátran, nézz körül a tanyán, ismerkedj meg a kedves , vicces ,szerethető figurákkal. Közülük már sokan a gazdájuk otthonában tölti mindennapjait, de vannak akik arra várnak, hogy a seprűjükre pattanhassanak és meleg otthonra leljenek.

Ajándékozd a neked tetsző boszit egy leánybúcsúra, hiszen minden leendő ara egy boszorka...???? Adhatod születésnapra a barátnődnek, ha érti a viccet és díjazza az egyedi, darabokat. Klasszul mutat egy jósnő , kártyavető jósdájában. Magadnak is örömöt szerezhetsz vele, állítsd vagy függeszd fel a konyhádba ès nem leszel egyedül a főzés magányos óráiban.

A boszorkánybabákat az AranyKarika Műhelyben varrom, Zalaegerszegen. Mivel 29 évig szabóként dolgoztam, így rengeteg különböző textilmaradékkal rendelkezem. Valamire csak jó lesz....Ezt gondolván elraktam őket és évről évre gyűlt és gyűlt, tellettek a zsákok. Varrtam belőlük táskákat is, de miután kiköltöztem az erdő szélére és az élet úgy hozta, hogy az utcánk a "Boszi-köz" nevet megkapta, jött a gondolat a boszorkányok varrásához.

A vicces ajándékok új és maradék textilek, drótok, gyöngyök, csipkék felhasználásával készülnek. Valamennyi boszorkány baba az én elgondolásom alapján valósultak meg. Drót vázuk van, de tapintásuk a rátekert vatelintől puha lesz.

Néhány boszorkány babához mesét is írtam. Kattints a blogba és mazsolázz közülük. Az unokám nagyon élvezte őket, bízom benne, hogy a te gyermeked vagy unokád is éppen olyan szívesen hallgatja majd.

Információ

Kapcsolat

  • 8900 Zalaegerszeg, Berzsenyi út 15. Gravírozó Műhely
  • 06-30 388 9177
  • info@aranykarika.hu

Hírlevél

Viltor - webáruház készítés és bérlés

A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót.