Barion Pixel
+

Pók Panna - boszorkány baba

Pók Panna - boszorkány baba
  • Pók Panna - boszorkány baba
  • Pók Panna - boszorkány baba
  • 14 000 FtKészlet: 1 dbSúly: 0.80 kg
db
Kosárba

Termék videó

Termékleírás

Kedves Mindenki!

Adjátok át magatokat a nevetésnek és a jókedvnek, mert most bemutatok nektek valakit, aki garantáltan mosolyt csal az arcotokra! Ismerkedjetek meg Pók Pannával, a szuperkülönleges boszorkány bábával!

Pók Panna egy igazi vidámságot  varázsol a környezetébe. Drót váza garantálja, hogy mindig jól üljön a seprűjén. Ráadásul még igényes ötözéke miatt is figyelemre méltó.  A szoknyáját hatalmas pókminta díszíti, ezért Pók Panna nevet adtam neki.

Ám ezzel még nem ér véget a toalet bemutatása! Pók Panna seprűjének nyelén egy kis pók mászik felfelé. Panna tökéletes társat talált, hogy mindig legyen vele valaki, még akkor is, ha seprűn szeli az eget. Ő nem csak egy boszorkány baba, hanem garantáltan a legvidámabb kabala, akit valaha láttál!

Az igazi kérdés most az, hogy vajon ki lenne méltó Pók Panna társaságára? Nos, egy dolog biztos: az a szerencsés ember, aki hazába engedi őt, teljesen biztos lehet abban, hogy a házban soha nem lesz unalom! Pók Panna mindig mosollyal fogja megtölteni az otthon minden szegletét.

Szóval, ha úgy érzed, hogy a te otthonodnak is szüksége van egy ilyen bohókás és vidám kis figurára, akkor ne habozz tovább! Pók Panna várja az új gazdáját, hogy a házába vidám hangulatot hozzon!

Szeresd a boszorkányba bújtatott mosolyt, és ne feledd, a jó nevetés napsütés a házban.

Pók Panna már alig várja, hogy megtalálja az új gazdáját, aki szerető otthont ad neki!


Panna 50 cm a seprűjével együtt, felfüggeszthető kabala. Vidám színfolt a lakásban, egyedi lakásdekoráció. Menyasszonybúcsúra, születésnapra, lakásavatóra ajánlom olyan személynek, aki kedveli és értékeli a vicces tárgyakat is.

A boszihoz a mese kinyomtatott formában lesz küldve.

A varázslatos barátság

PÓK PANNA MESÉJE

Volt egyszer egy kis pók, akit Pöttykének hívtak. Pöttyke nagyon szeretett kalandozni és felfedezni az izgalmas világot. De mindezt egyedül tette és szeretett volna a felfedezéseihez egy társat találni. Ezért úgy döntött, hogy barátot keres, akire mindig számíthat, és vele együtt fedezheti fel a végtelen világot.

Mindez éppen akkor történt, amikor egy erdei tanyán élő boszorkány, Pók Panna, aki hatalmas varázserővel rendelkezett és nem volt egy átlagos boszorkány, úgy érezte, hogy valami hiányzik az életéből. Miközben gondolataiba merülve jól felszerelt konyhájában varázsitalokat készített, egy kis pók mászott be az erdei házikó ablakán.

Pöttyke volt az, és amikor megpillantotta a serénykedő boszi szoknyán a seregnyi pókot, rögtön tudta, ha barátságot köt vele, azonnal több barátra is szert tehet.

Pók Panna csakhamar észrevette Pöttyke kíváncsi tekintetét, és érezte, hogy itt van az a bizonyos barát, akire régóta vágyik. Rögtön összebarátkoztak, és elhatározták, hogy közösen felfedezik a varázslatokkal teli világot. Pötyke felajánlotta, hogy mindig elkíséri Pók Pannát a seprűjén, és együtt fedezik fel a csodákat.

Így elindultak Pók Panna és Pötyke, hogy megoszthassák a seprűtől szerzett varázserőt a világgal. Pók Panna a varázslataival szeretett volna örömet és mosolyt ajándékozni mindenkinek, akivel találkozott. Barangoltak, repkedtek hát a világban, és ahol csak tudtak, mosolyt varázsoltak a szomorú arcokra.

Egyik nap éppen egy sötét és elhagyatott faluban jártak, ahol mindenki szomorú és elkeseredett volt. Pók Panna tudta, hogy itt kell a legtöbb segítséget nyújtania, ezért összehívta az embereket a falu közepére, és egy kis varázsigével megtanította őket, hogyan találhatnak örömet még a legnehezebb időkben is.

"Abraka-dabra Pók Panna,

Boldogságot szórjon most a nyárfa!

Szálljon vidámság, mosoly és fény,

 Együtt nevetve járjon minden lény!

 Varázsolódjon boldogság minden út mentén,

Legyen e világ mosollyal tele, a vidámság maradjon velünk örökre!"

Ettől kezdve a falu minden lakója mosolyogva indult új napokra. Pók Panna és Pötyke pedig folytatták kalandozásaikat, mindig odafigyelve arra, hogy mindenkit boldoggá tegyenek.

Így telt az idő, és Pók Panna és Pötyke a boszorkány tanya hírességeivé váltak. Az emberek emlékeztek rájuk, és amikor szorult helyzetben voltak, mindig az ő varázsigéjüket  mondogatva léptek túl a nehézségeken.

Végre Pók Panna megtalálta azt, amit mindig keresett: boldogságot és értelmet boszorkányos életének. És mindezt köszönheti a hűséges barátjának, Pötykének is, aki mindig mellé állt, és segített a varázslatot a világban hírdetni.

Innentől kezdve Pók Panna és Pötyke összetartoztak, mint borsó meg a héja.

Nekik köszönhetően, ezek után már soha többé nem volt gyászos vagy szomorú pillanat a világban.

 

 

Egyéb adatok

Szállítási időUtalás után, 2-3 munkanap
Honlaphttps://http:aranykarika.blog.hu

Kérdezzen a termékről!

Mi a második számjegye a 4753 számnak?

Információ

Kapcsolat

  • 8900 Zalaegerszeg, Berzsenyi út 15. Gravírozó Műhely
  • 06-30 388 9177
  • info@aranykarika.hu

Hírlevél

Viltor - webáruház készítés és bérlés

A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót.