Barion Pixel
+

Horgolt táska

Pávás, horgolt táska - AranyKarika
Légy bohém és derűs, páváskodni ér Virulj ki te is tavasszal, jöjjön a felhőtlen nyár, ebbe a táskába minden belefér, ami muszáj Friss színeire öröm nézni, felpezsdíti a leghétköznapibb lótifutit - te pedig elégedetten zsebelheted be a barátnők elismeréseit
Formája, nagysága ideális, hétköznapi használatra alkalmas, pakolós táska. Belsejében két zsebbel készült, bélése van, cipzárral záródik.

Minta: LillaBjorn

A pávás táskát 100 % pamut alapú Catania fonalból horgoltam. Színtartó, formatartó. Tisztítása, áztatás után kézzel történjen.

Ez a csodaszép horgolás minta igyekszik felidézni a szétterített pávafarok szépségét. Munka közben egészen belemerültem a horgolás művészetébe, a színekbe és abba, hogyan hozható létre ezzel a mintával egy egyedi és különleges páva mintás táska, különböző színű fonalak és öltések használatával.
Bízom benne, ha ezt a horgolt táskát választod, akár magad örömére, akár ajándékba szánod, elégedett leszel, amikor a válladra teszed és büszkeség tölt el, amikor bezsebeled vele az elismeréseket.

A horgolás a kézimunka népszerű formája, amely magában foglalja a fonal és egy megfelelő méretű horog használatát. Különféle tárgyakat készíthetünk így, beleértve a táskákat is. Ez a hobbi évszázadok óta létezik, és nemzedékről nemzedékre öröklődik. A horgolás nemcsak kreatív eszköz, hanem terápiás is, ellazulást és stressz oldást tesz lehetővé. A horgolt táskák népszerű cikkek, amelyeket sok horgoló szívesen készít. Nemcsak praktikusak, de stílusosak és színeivel személyre szabhatóak is.

Információ

Kapcsolat

  • 8900 Zalaegerszeg, Berzsenyi út 15. Gravírozó Műhely
  • 06-30 388 9177
  • info@aranykarika.hu

Hírlevél

Viltor - webáruház készítés és bérlés

A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót.