Barion Pixel
+

Díjazásom

AranyKarika2022-05-05AranyKarika, rólam, Aranykarika, rólam, gravírozás, díj,szakember,2019

dijatadao

“Az élet egyik törvénye: amiben az ember hisz, azt képes megvalósítani. 

Hinned kell abban, amit el szeretnél érni, hogy egy napon a kezedben tartsd, amit most a szívedben őrzöl.” 

Egyszer azt mondta valaki nekem, hogy „a sors a tenyerén hordoz”és be kell látnom, hogy igazat mondott.

Gyerekkorom óta valahogy mindig úgy alakultak az események, hogy azok pozitív irányban vitték tovább az életemet. Akkor még nem volt tudatos bennem, hogy a gondolatoknak hatalmas ereje van, de valahogy ráérezhettem erre, mert a szüleim szerint „akaratos, önfejű” voltam.

Már akkor gyártottam sorra a fejemben megszületett ötleteket, addig nem nyugodtam, amíg azokat magam előtt nem láttam. Hittem magamban, hittem, hogy meg tudom csinálni.

Így születtek meg a babaszobák kartondobozból, a babafotelek hungarocellből, a kézzel varrott babaruhák garmada anyagmaradékokból.

Mindezek mellett tucat rajzfüzetet töltöttem meg rajzaimmal,festményeimmel.

Visszagondolva innen az ötvenen túlról, mindig az alkotói vágyam vitt előre.

Kezdetekben rengeteget hímeztem, iskolai kiállításokon mutattam be a kézimunkáimat. Később már családanyaként pulóvereket is kötöttem.

Hitemnek köszönhetően, tudta a sors, hogy nekem olyan munka kell, amivel nap, mint nap átélhetem a kézzel végzett munka örömét, így amikor a gyes után el kellett gondolkodom a „hogyan tovább-ón, egy varrótanfolyam hirdetését pillantottam meg a Zalai Hírlapban. A sikeres vizsga után az lett a foglalkozásom, amivel gyerekkoromban annyi időt eltöltöttem, női szabó lettem. Ez olyan esemény volt az életemben, ami 25 évig megadta nekem az alkotói munka örömét és a megélhetésemet. Hittem magamban a kezdetektől fogva, sosem féltem az anyagokba belevágni az ollómmal, bíztam mindig abban, hogy amit szabok-varrok, azzal másoknak örömöt, elégedettséget okozok.   

munka_kozben

Tíz évvel ezelőtt szintén egy véletlen találkozás lévén ismertem meg a kézi gravírozást. Beindult a fantáziám, mert láttam, hogy egy gép segítségével a rideg felületet milyen szépen tele lehet rajzolni. Rengeteg lehetőséget láttam benne, és borzasztóan tetszettek a megszülettet kész darabok. Minden munkámmal csiszolódtam, amit elképzeltem az üvegre azt igyekeztem rávarázsolni.

Mára már a legtöbb időmet a gravírozás teszi ki, nap, mint nap izgalmas kihívás számomra, hogy a megrendelők által elképzelt ajándékot úgy gravírozzam meg, hogy azzal nemcsak magamnak, hanem a megrendelőknek és a megajándékozottaknak egyaránt örömöt okozzak.

kalas

A szakmai elismerés sem maradt el. Örömmel és óriási meglepetéssel értesültem arról, hogy az „ÉV KIVÁLÓ SZAKEMBERE DÍJ 2019” tulajdonosa lettem, melyet 2019. május 17.-én vehettem át egy gála keretein belül.

A Szakmai díjátadó kiemelt rendezvénye a Menedzserek, Topvállalkozások, - Civil és Szakmai szervezeteknek.

A díjazottak sorában szinte kivétel nélkül megtalálható­k a sz­akma legje­les­ebb képviselői.

Díjátadó gálavacsorán adták át az idei Év Szakembere 2019 díj- Év Top Vállalkozása 2019 díját, illetve Év Kiváló Termékei 2019 díjait is.

nevtelen_7_1.[1]

A díjakra a jelölés kizárólag szakmai szempontok alapján történik, arra sem pályázni, sem jelentkezni nem lehet. A díjazottak kiválasztásában a független szakmai bizottság mellett fontos szerepet kapott a reprezentatív közvélemény kutatás,állampolgári javaslatok, statisztika adatok, vásárlók véleménye, szakmai kamarák és szövetségek ajánlása, a vezetők által kijelölt személyek.

Nagyon örülök a díjnak, ami nemcsak az eddigi munkám elismerését jelenti számomra, hanem a jövőre nézve is ösztönző hatással bír, hiszen ez azt is jelenti, hogy innen csak feljebb és feljebb léphetek, nem adhatok lejjebb a munkám minőségéből.

Köszönettel tartozom férjemnek, aki nemcsak a magánéletben áll mellettem, hanem a munkámban is nagy segítségemre van, így a díjat neki is köszönhetem.

Ez a díj azoknak is köszönhető akik megbíztak eddig bennem, akik rám bízták magukat és hittek abban, hogy amit megálmodtak, azt üvegre varázsolom nekik. Akik a ruháikat velem varratatták már 28 éve. Az őáltaluk hozott munka nélkül most a Kiváló Szakember Díj nem lehetne az enyém. Ti is részesei vagytok, hálás vagyok minden megrendelőmnek. 
Természetesen nem adom lejjebb, innen csak feljebb léphetek, bízom benne, hogy a ti örömötökre és megelégedettségetekre teszem.

nevtelen_6

alrs_png

 

 

Információ

Kapcsolat

  • 8900 Zalaegerszeg, Berzsenyi út 15. Gravírozó Műhely
  • 06-30 388 9177
  • info@aranykarika.hu

Hírlevél

Viltor - webáruház készítés és bérlés

A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót.