Barion Pixel
+

Stílusos ajándékok ballagásra, az osztályfőnök személyére szabva

AranyKarika2024-03-16ballagás, ajándékozás, egyediajándék, gravírozás, osztálytalálkozó, ballagás, ajándékozás, egyediajándék, gravírozott, üveg, egyedi, ajándék, gravírozás, osztáyltalálkozó, plakett, osztályfa, szeretetfa, személyes, személy

Stílusos ajándékok ballagásra, az osztályfőnök személyére szabva

Az idén is eljön a végzősök legnagyobb eseménye, a középiskolai ballagás. Egész évben várják ezt a napot, és végre elérkezik a pillanat, amikor csodálatos napot tölthetnek osztálytársainkkal, barátainkkal és tanárainkkal.

Az osztályfőnökünk iránti hála kifejezése mindig fontos szerepet tölt be ilyenkor. Az ő vezetése és segítsége nélkül talán nem értek volna el idáig, ezért fontosnak tartják a diákok és a szülők is megköszönni neki mindazt, amit értük tett. Egy különleges ajándékkal szeretnék kifejezni elismerésünket és köszönetünket felé.

Az emlékek között visszagondolunk az osztálykirándulásokra, az osztályteremben történt vicces pillanatokra, az összeszokott csapatra, amelynek része lehetünk. Ezek az emlékek mind hozzájárultak ahhoz, hogy közelebb kerüljünk egymáshoz, és hogy erősebb legyen az osztályközösségünk. Az osztályfőnökünk életünk egyik meghatározó alakja lett, és nagyon hálásak vagyunk neki mindenért.

Az osztályfőnöknek szóló ajándék kiválasztása mindig kihívást jelent. Szeretnének a diákok valami olyat adni, ami egyedi és személyes, és ami emlékezetes marad számára. Az exkluzív és csodaszép, örök emlék lehetőségei között szemezgetünk: kézzel gravírozott üveg plakettek, világítós osztályfák vagy akár szeretetfények.

Ajánlom az egyedi, kézzel gravírozott üveg plaketteket osztályfőnökök számára a ballagási hála ajándékként. Ezek a plakettek nemcsak mutatósak és elegánsak, de személyre szabottak is, hiszen a tanár kedvenc hobbijára utaló minta mellett a tanulók nevei is szerepelnek rajtuk. Az is lehetőség van, hogy egy megható idézet is kerüljön rájuk, mely kifejezi a tanulók háláját és megbecsülésüket. Ez a kedves gesztus biztosan örömet fog okozni az osztályfőnöknek, és egy életre emlékezetessé teszi számára ezt a fontos pillanatot.

 

További ötletekhez nézzz be a honlap GALÉRIÁJÁBA

és ott a honlapon rendelhetsz is.


A ballagás után szívszorongva búcsúznak egymástól az osztálytársak, de tudják, hogy az emlékek örökké velük maradnak. Remélik, hogy az osztályfőnökük érzi majd hálájukat az általuk választott ajándék által.

Információ

Kapcsolat

  • 8900 Zalaegerszeg, Berzsenyi út 15. Gravírozó Műhely
  • 06-30 388 9177
  • info@aranykarika.hu

Hírlevél

Viltor - webáruház készítés és bérlés

A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót.