Barion Pixel
+

Egyedi és emlékezetes ajándékok az óvó néniknek és dajkáknak

AranyKarika2024-03-29ballagás, ajándékozás, egyediajándék, gravírozás, ballagás, ajándékozás, egyediajándék, gravírozott, üveg, egyedi, ajándék, gravírozás, plakett, szeretetfa, személyes, személyreszóló, óvónő, dajka, ovis,

Egyedi és emlékezetes ajándékok az óvó néniknek és dajkáknak - AranyKarika gravírozott üvegek

Az óvodai ballagás egy különleges esemény a gyermekek életében, amikor búcsút kell venniünk az óvodától, ahol együtt töltötték a legboldogabb gyermekkori éveiket. Az óvónők és dajkák szívvel-lélekkel dolgoztak velük, segítettek, neveltek és mindig ott voltak, ha szükség volt rájuk. Éppen ezért fontos az óvodai ballagás alkalmával megköszönni nekik a sok áldozatos munkát, melyet a kicsikért tettek.

Az ajándékozás fontos része az óvodai ballagásnak, hiszen ezáltal fejezhetjük ki hálánkat és szeretetünket az óvónők és dajkák felé. A személyre szóló ajándékok mindig különlegesek és értékesek, hiszen ezzel mutathatjuk meg, hogy mennyire figyelünk arra, hogy az ajándék valóban az adott óvó néninek, dajkának szóljanak.

Rendkívül szép és egyedi ajándékötlet az óvónők és dajkák számára, az AranyKarika kézi gravírozó által készített üveg emlékek. Ezek a gyönyörű üvegek nem csupán díszként szolgálnak, hanem méltó emlékei lehetnek az elmúlt óvodás éveknek. Minden egyes üveg egyedi és személyre szabott, hiszen a gravírozott mintát és feliratot ti választhatjáok ki, a nevelők személyére hangoltan, így garantáltan egy olyan ajándékot adhattok át, mely az adott személyhez passzol és szívéhez szól.

Az AranyKarika készítette üvegek nemcsak szépek és elegánsak, hanem minőségi anyagokból készülnek, így garantáltan hosszú éveken át örömet szereznek majd a megajándékozottnak. Ha szeretnéd kifejezni háládat és szeretetedet az óvó nénik vagy dajkák iránt az óvodai ballagás alkalmával, válaszd az AranyKarika kézzel gravírozott üvegeit, és szerezz örömöt egy olyan ajándékkal, melyet soha nem felejtenek el!

A teljesség igénye nélkül néhány ötlet.

Személyre szabott ajándékaitokat ide kattintva rendelhetitek meg.

Információ

Kapcsolat

  • 8900 Zalaegerszeg, Berzsenyi út 15. Gravírozó Műhely
  • 06-30 388 9177
  • info@aranykarika.hu

Hírlevél

Viltor - webáruház készítés és bérlés

A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót.