Barion Pixel
+

Kézzel gravírozott üveg ajándékok, ballagóknak

AranyKarika2024-03-10ajándékozás, ballagás, egyediajándék, gravírozás, ajándékozás, ballagás, egyediajándék, gravírozás, emlék, egyedi, személyes, személyreszóló, ballagásiajándék,


 

Szépség és érték egyben: kézzel gravírozott üvegajándékok ballagóknak

 

Ahogy lassan közeledünk a tavasz vége felé, a középiskolás diákok már izgatottan készülnek arra, hogy elballagjanak és végre kilépjenek a nagybetűs világba. A ballagás egy olyan fontos esemény az életükben, ami örömmel tölti el őket, ugyanakkor búcsút kell mondaniuk a középiskolai éveiknek és barátaiknak is.

A ballagás azonban nemcsak búcsúzásról szól, hanem az elért eredmények ünnepléséről is. Ez az alkalom tökéletes lehetőség arra, hogy megmutassuk szeretett gyermekünknek, mennyire büszkék vagyunk rájuk, és mennyire hálásak vagyunk azokért az élményekért, amiket velük megoszthattunk.

Egy ilyen különleges alkalomhoz igazán különleges ajándék dukál, ami személyre szabott és egyedi. Az egyik legjobb ajándékötlet a ballagó diáknak egy kézzel gravírozott üvegtárgy lehet. Ezek a gyönyörű ajándékok nemcsak szépek és elegánsak, de hosszú éveken át emlékeztetnek majd az erre az alkalomra.

A kézzel gravírozott üvegtermékek széles választékát kínálja AranyKarika kézi gravírozó, nála könnyen megtalálhatjuk azt az ajándékot, ami a leginkább illik a ballagó diák ízléséhez és stílusához. Lehet az egy elegáns pohár, készlet amire rá van gravírozva a neve és a ballagás dátuma, vagy egy szép üvegtábla, világító szeretetfény amire a mintázat mellé egy személyes üzenet és idézet van gravírozva útravalóul.

Ezek az ajándékok nemcsak szépek, de értékesek is, ráadásul hosszú éveken át emlékeztetni fogják őt arra a különleges napra, amikor végleg kilépett a középiskola kapuján, és új fejezetet nyitott az életében.

Összességében a ballagás egy olyan alkalom, ami mindenkinek emlékezetes marad. Érdemes tehát olyan ajándékot választani a ballagó diáknak, ami személyére szól, egyedi, és szívesen használja azt vagy teszi ki a lakásában egy méltó helyre, ahol rápillantva mindig emlékezteti majd az ünnepre. A kézzel gravírozott üvegajándékok pedig pont ilyenek, hiszen nemcsak szépségükkel, hanem értékükkel is hosszú időn át örömet fognak szerezni.

Bepillantás a kínálatba, de természetesen bármilyen elképzelést igyekszem megvalósítani.

Rendeléshez  kérlek kattints erre a linkre az információkért és vedd fel velem a kapcsolatot. Azonnali vásárlás a WEBÁRUHÁZban gratis felirattal.

Íme a teljesség igény nélkül néhány gravírozott üveg ballagó diáknak. A többi ötletért, tippért nézz be a

GALÉRIÁBA

 

A KÉZZEL GRAVÍROZOTT, EGYEDI ÜVEG,

SZAVAK NÉLKÜL MESÈLŐ SZIMBÓLUM,

a szereteted, a gratulációd, a tiszteled szava, hálád, odafigyelésed jelképe. Olyan ajándék, ami felejthetetlen pillantok emléke.

Ezzel a különleges megoldással  tökéletesen személyre szabható egy üvegfelület, hiszen a minták mellé egy alkalomhoz illő, ünnepelthez  szóló felirat vagy idézet, dátummal kiegészítve csak neki szól, ami arról is árulkodik, hogy mennyi időt, odafigyelést szántál rá.

Az üvegekre a gravírozás, géppel készül ugyan, de szabad kézzel irányítom. Ez egy olyan lenyűgöző technika, amivel a rideg üvegfelületre „életet” lehet varázsolni. Minden egyes gravírozott üveg egyedülálló, mivel személyre szabott, így csak egyetlen darab készül belőle. 

Az ünnepelt örömmel veszi majd kezébe és használja azt a készletet, vagy pillant rá arra a díszüvegre, amin a kedvenc képét látja, amin egy szép idézetet, szívből jövő jókívánságot olvashat.

Ajándékozz egyedit minden alkalomra!

Fejezd ki, közvetítsd személyes üzenetedet MESÉLŐ ÜVEGGEL

A másik öröme és az ebből fakadó hála érzése a legnagyszerűbb kincs a világon!

20143

Információ

Kapcsolat

  • 8900 Zalaegerszeg, Berzsenyi út 15. Gravírozó Műhely
  • 06-30 388 9177
  • info@aranykarika.hu

Hírlevél

Viltor - webáruház készítés és bérlés

A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót.