Barion Pixel
+

Levendula Lujza - boszorkány baba

Levendula Lujza - boszorkány baba
  • Levendula Lujza - boszorkány baba
  • Levendula Lujza - boszorkány baba
  • 14 000 FtKészlet: 1 dbSúly: 0.80 kg
db
Kosárba

Termék videó

Termékleírás

Levendula Lujza boszorkány baba, nem csupán vicces kabala, de remek lakásdekoráció is egyben. Szerencsehozó kabala is, aki mindig mosolyt csal majd  a ház lakói arcára.

Újabb lakó repült be a boszorkány tanyára. Leendő gazdáját keresi, ezért szeretne bemutatkozni.

Ő, Levendula Lujza asszonyság, akinek csuda csinos a ruházata. Szoknyája és sapkája rengeteg levendulát rejt, innen ered a boszi neve is.

Levendula Lujza boszorkány baba, nem csupán vicces kabala, de remek lakásdekoráció is egyben. Szerencsehozó kabala is, aki mindig mosolyt csal majd  a ház lakói arcára. Adhatod születésnapra a barátnődnek, ha érti a viccet és díjazza az egyedi, darabokat. Klasszul mutat egy jósnő , kártyavető jósdájában. Magadnak is örömöt szerezhetsz vele, állítsd vagy függeszd fel a konyhádba ès nem leszel egyedül a főzés magányos óráiban.

Ha felkeltettem érdeklődéseteket, a boszit megvásárolhatod a webáruházban.

A boszika 35 cm nagyra nőtt, drót váza van. Felfüggeszthető kabala.

Levendula és a kisfiú: együtt a boldogságért
boszorkányos mese

Volt egyszer egy jószívű boszorkány, Levendula, akinek a ruhája gyönyörű levendula mintás volt. Levendula nem volt olyan, mint a többi boszorkány, hiszen ő mindig mosolygott, és mindig segített azoknak, akiknek szükségük volt rá.

Egy nap Levendula úgy döntött, hogy elhagyja a mesebeli erdőt, és egy igazi otthont keres magának. Úgy érezte, hogy szeretetet és örömöt hozna bármelyik házba, amelyik befogadja őt.

Végigsétált az erdőn át és eljutott egy kis faluba, ahol mosolyt és jókedvet hozott az embereknek. Sokan elámulva nézték a levendula mintás ruháját, és megkérdezték, hogy honnan jött, mert errefelé nem járnak ilyen jól öltözött boszorkányok.

Ment – mendegélt, mígnem meglátott egy aprócska házikót, amelyiknek az udvarán éppen egy kisfiú szomorkodott. Levendula odalépett hozzá, és megkérdezte, mi a baj. A kisfiú elmondta, hogy elvesztette a kedvenc játékát, és nagyon szomorú lett emiatt.

Levendula mosolyogva megígérte, hogy segít neki megtalálni a játékát. Együtt végigsétáltak az erdőn, és végül megtalálták a kisfiú kedvenc játékát. Egészen biztos, hogy egy róka koma volt a ludas, hiszen tudjuk, hogy szeretnek a lakóházak között lopakodva elcsenni dolgokat. A kisfiú nagyon hálás volt, és boldogan tért haza Levendulával.

A házban Levendula mindenkit megnevettetett, és mindenki boldog volt a jelenlétében. A kisfiú és a szülei úgy döntöttek, hogy Levendula náluk marad, és állandó otthont adnak a jószívű boszorkánynak.

Így éltek boldogan, és Levendula mindig megteremtette a vidámságot és a szeretetet a házban. És ha valaki szomorú lett valamiért, elég volt csak ránéznie a levendula mintás ruhájára, az arcára és azonnal mosolyogni kezdett.

Levendula boldog volt, hogy végre igazi otthonra talált. Így éltek boldogan, míg meg nem haltak.

Egyéb adatok

Szállítási időUtalás után, 3-5 munkanap
GyártóAranykarika egyedi terméke
Honlaphttp://aranykarika.blog.hu

Kérdezzen a termékről!

Melyik az első szín ebben a listában: zöld, sárga, piros?

Információ

Kapcsolat

  • 8900 Zalaegerszeg, Berzsenyi út 15. Gravírozó Műhely
  • 06-30 388 9177
  • info@aranykarika.hu

Hírlevél

Viltor - webáruház készítés és bérlés

A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót.