Barion Pixel
+

Nagy fogás-halas, gravírozott pohár

Nagy fogás-halas, gravírozott pohár
  • Nagy fogás-halas, gravírozott pohár

Díszdobozzal kérem

Nem kötelező

Választott tételek felára:

  • 4 000 FtKészlet: 1 dbSúly: 0.30 kg
db
Kosárba

Termék videó

Termékleírás

Horgásznak, halakat kedvelőnek ajánlom ezt a 4,7 dl-es poharat, ami üdítőnek, fröccsnek, sörnek is megfelelő. Igazán stílusos, exkluzív ajándék lesz egy szülinapra, névnapra a nagy horgásznak. Névvel, számmal személyessé tehető. Ezt gratis kapod.

hasznos_srga_kicsi

Biztos sikered lesz vele, hiszen bármikor használja majd mindig eszébe jutsz és az ünnepet is felidézi majd ez a halas pohár.

A gravírozott minta nem kopik le a pohár felületéről, az üvegbe van marva, csiszolva, így mosogatható. Csupán csak elhalványodik a fehér minta színe a víz hatására, de teljes száradás után szépen kifehéredik.

Horgász barátodnak, kollégádnak, rokonodnak szerezz vele örömöt, ajándékozz neki SZavak Nélkül Mesélő Üveget, amivel kifejezheted az odafigyelésedet, törődésedet, gratulációdat és szeretetdet is egyben.

rtkes_becses_kicsi

A KÉZZEL GRAVÍROZOTT, EGYEDI ÜVEG,

SZAVAK NÉLKÜL MESÈLŐ SZIMBÓLUM,

a szereteted, a gratulációd, a tiszteled szava, hálád, odafigyelésed jelképe. Olyan ajándék, ami felejthetetlen pillantok emléke.

Ezzel a különleges megoldással  tökéletesen személyre szabható egy üvegfelület, hiszen a minták mellé egy alkalomhoz illő, ünnepelthez  szóló felirat vagy idézet, dátummal kiegészítve csak neki szól, ami arról is árulkodik, hogy mennyi időt, odafigyelést szántál rá.

Az üvegekre a gravírozás, géppel készül ugyan, de szabad kézzel irányítom. Ez egy olyan lenyűgöző technika, amivel a rideg üvegfelületre „életet” lehet varázsolni. Minden egyes gravírozott üveg egyedülálló, mivel személyre szabott, így csak egyetlen darab készül belőle. 

Az ünnepelt örömmel veszi majd kezébe és használja azt a készletet, vagy pillant rá arra a díszüvegre, amin a kedvenc képét látja, amin egy szép idézetet, szívből jövő jókívánságot olvashat.

kicsi_mosoly_sarga_01

Ajándékozz egyedit minden alkalomra!

Fejezd ki, közvetítsd személyes üzenetedet MESÉLŐ ÜVEGGEL

A másik öröme és az ebből fakadó hála érzése a legnagyszerűbb kincs a világon!

portr

Egyéb adatok

Szállítási időUtalás után, 3-5 munkanap
GyártóAranykarika egyedi terméke
Honlaphttp://aranykarikagravir.hu

Kérdezzen a termékről!

Melyik érzékszervvel hallunk: szem vagy fül?

Információ

Kapcsolat

  • 8900 Zalaegerszeg, Berzsenyi út 15. Gravírozó Műhely
  • 06-30 388 9177
  • info@aranykarika.hu

Hírlevél

Viltor - webáruház készítés és bérlés

A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót.