Barion Pixel
+

Az éjszaka ura - farkasos, gravírozott, sörös korsó

Az éjszaka ura - farkasos, gravírozott, sörös korsó
  • Az éjszaka ura - farkasos, gravírozott, sörös korsó

Díszdobozzal kérem

Nem kötelező

Választott tételek felára:

  • 9 500 FtKészlet: 1 dbSúly: 0.50 kg
db
Kosárba

Termékleírás

Ez az egyedi, kézzel gravírozott, farkasos és fenyőerdős tájképpel díszített sörös korsó egy különleges és személyre szabható ajándék lehet minden férfinak születésnapra, névnapra vagy karácsonyra.

 A minőségi üvegből készült korsó fél literes, ami éppen elegendő, hogy a legfinomabb söröket megízlelhessék belőle.

A korsó igazi különlegessége a farkas és a fenyőerdő igényesen kidolgozott gravírozása. A farkas, mint az éjszaka ura egy szimbólum sokak számára, amely az erőt, a bátorságot és függetlenséget jelenti, míg a fenyőerdő a természet közelségét és a nyugalmat idézi fel.

A korsó további különlegessége, hogy személyre szabható. A vevő nevének vagy a megajándékozott számára kedves üzenetnek a begravírozása révén még személyesebbé és emlékezetesebbé tehető. Így a korsó nemcsak egy eszköz lesz a finom sörök tárolására, de egyszemélyes darabbá is válik, ami használatakor felidézi majd az ajándékozó személyét.

Ez a rendkívüli technika, a gravírozás biztosítja, hogy a minta hosszú évekig megőrizze szépségét és éles vonalait. A minta nem kopik le az üvegről, nyugodtan mosogatható.

Ha egyedi és különleges ajándékot keresel egy férfi számára, aki szereti az elegáns söröket és a természet közelségét, akkor ez a farkasos és fenyőerdős tájképpel díszített sörös korsó a tökéletes választás.

rtkes_becses_kicsi

A KÉZZEL GRAVÍROZOTT, EGYEDI ÜVEG,

SZAVAK NÉLKÜL MESÈLŐ SZIMBÓLUM,

a szereteted, a gratulációd, a tiszteled szava, hálád, odafigyelésed jelképe. Olyan ajándék, ami felejthetetlen pillantok emléke.

Ezzel a különleges megoldással  tökéletesen személyre szabható egy üvegfelület, hiszen a minták mellé egy alkalomhoz illő, ünnepelthez  szóló felirat vagy idézet, dátummal kiegészítve csak neki szól, ami arról is árulkodik, hogy mennyi időt, odafigyelést szántál rá.

Az üvegekre a gravírozás, géppel készül ugyan, de szabad kézzel irányítom. Ez egy olyan lenyűgöző technika, amivel a rideg üvegfelületre „életet” lehet varázsolni. Minden egyes gravírozott üveg egyedülálló, mivel személyre szabott, így csak egyetlen darab készül belőle. 

Az ünnepelt örömmel veszi majd kezébe és használja azt a készletet, vagy pillant rá arra a díszüvegre, amin a kedvenc képét látja, amin egy szép idézetet, szívből jövő jókívánságot olvashat.

kicsi_mosoly_sarga_01

Ajándékozz egyedit minden alkalomra!

Fejezd ki, közvetítsd személyes üzenetedet MESÉLŐ ÜVEGGEL

A másik öröme és az ebből fakadó hála érzése a legnagyszerűbb kincs a világon!

2020-02-01-_1

Egyéb adatok

Szállítási időUtalás után, 3-5 munkanap
GyártóAranykarika egyedi terméke
Honlaphttp://aranykarikagravir.hu

Kérdezzen a termékről!

Melyik női név: Péter, Gyöngyi vagy Károly?

Információ

Kapcsolat

  • 8900 Zalaegerszeg, Berzsenyi út 15. Gravírozó Műhely
  • 06-30 388 9177
  • info@aranykarika.hu

Hírlevél

Viltor - webáruház készítés és bérlés

A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót.