Barion Pixel
+

Diplomaosztóra, gravírozott SZERETETFÉNY

Diplomaosztóra, gravírozott SZERETETFÉNY
  • Diplomaosztóra, gravírozott SZERETETFÉNY

Díszdobozzal kérem

Nem kötelező

Válassz ledsor színt

Nem kötelező

Választott tételek felára:

  • 28 000 FtKészlet: 1 dbSúly: 1.30 kg
db
Kosárba

Termék videó

-------------------------------------------------------------------------------

Termékleírás

Diplomaosztóra terveztem ezt a ledsorral megvilágított üveg plakettet, "szeretetlámpát",de ballagásra is exkluzív ajándék lehet, leginkább egy lánynak. Kék színével este hangulatlámpa, nappal dekoratív emlék.

 Bármikor rápillant erre a "diplomaosztós szeretetlámpára" a megajándékozott, mindig te jutsz majd eszébe és szép alkalom amire kapta.

A kék fényű ledsor egy fa talapzatba van ágyazva, egy adapteren keresztül lehet a hálózatra csatlakoztatni. Ez tartozéka a lámpának.

Mivel egyik sarkában az üveglapnak egy rózsa füzér látható, így elsősorban lánynak ajánlom. Szöveget a fejlécbe, láblécbe, és a plakett közepére is kérhetsz, ez gratis, csak rakd a plakettet a kosaradba és a megjegyzés rovatba írd bele a szöveget. Az áron ez nem változtat.

A képen látható kék szalag nem szükséges, ha szeretnéd, jelezd a Megjegyzés rovatba.

Egyedi AranyKarika termék.

rtkes_becses_kicsi

A KÉZZEL GRAVÍROZOTT, EGYEDI ÜVEG,

SZAVAK NÉLKÜL MESÈLŐ SZIMBÓLUM,

a szereteted, a gratulációd, a tiszteled szava, hálád, odafigyelésed jelképe. Olyan ajándék, ami felejthetetlen pillantok emléke.

Ezzel a különleges megoldással  tökéletesen személyre szabható egy üvegfelület, hiszen a minták mellé egy alkalomhoz illő, ünnepelthez  szóló felirat vagy idézet, dátummal kiegészítve csak neki szól, ami arról is árulkodik, hogy mennyi időt, odafigyelést szántál rá.

Az üvegekre a gravírozás, géppel készül ugyan, de szabad kézzel irányítom. Ez egy olyan lenyűgöző technika, amivel a rideg üvegfelületre „életet” lehet varázsolni. Minden egyes gravírozott üveg egyedülálló, mivel személyre szabott, így csak egyetlen darab készül belőle. 

Az ünnepelt örömmel veszi majd kezébe és használja azt a készletet, vagy pillant rá arra a díszüvegre, amin a kedvenc képét látja, amin egy szép idézetet, szívből jövő jókívánságot olvashat.

kicsi_mosoly_sarga_01

Ajándékozz egyedit minden alkalomra!

Fejezd ki, közvetítsd személyes üzenetedet MESÉLŐ ÜVEGGEL

A másik öröme és az ebből fakadó hála érzése a legnagyszerűbb kincs a világon!

20143

Egyéb adatok

Szállítási időUtalás után, 4-8 munkanap
GyártóAranykarika egyedi terméke
Honlaphttp://aranykarikagravir.hu

Kérdezzen a termékről!

Melyik a hét utolsó napja: kedd, vasárnap vagy szerda?

Információ

Kapcsolat

  • 8900 Zalaegerszeg, Berzsenyi út 15. Gravírozó Műhely
  • 06-30 388 9177
  • info@aranykarika.hu

Hírlevél

Viltor - webáruház készítés és bérlés

A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót.