Barion Pixel
+

Galambos, gravírozott tükör óra, falióra

Galambos, gravírozott tükör óra, falióra

Díszdobozzal kérem

Nem kötelező

Választott tételek felára:

  • 20 000 FtKészlet: 1 dbSúly: 1.50 kg
db
Kosárba

Termék videó

Termékleírás

Ez a gyönyörűen kidolgozott óra tükörfelülettel rendelkezik, melynek közepén két gyönyörű galambot láthatsz, amiket kézzel vannak gravíroztam. A galambok a hagyomány szerint,a béke és szeretet szimbólumai, így ez a darab tökéletes választás egy esküvői vagy házassági évfordulóra.

A különlegességét még inkább kiemeli, az ha személyre szóló feliratot is kérsz az óra tükörlapjára. Például egyedi üzenetet, a házassági évforduló dátumát vagy az ifjú pár neveit.

Ez a tükör óra tehát nem csak a lakás dísze lehet, hanem egy emlék is arról az ünnepi alkalomról, amire ajándékozod, mindig visszaidézi majd a boldog ünnepet.

Ebben az ajándékban a szépség és jelkép találkozik, amit egész biztosan értékelni fognak.

Válaszd ezt a tükörórát egyedülálló ajándékként, hogy személyesen adhass át valami különlegeset az ünneplő párnak. Ezzel az órával örökké emlékezni fognak a boldog napra, és az évekre, amelyek mögöttük állnak.

Esküvőre  valami olyan ajándék mellé szokták tenni a nászajándékba szánt pénzt, ami maradandó emlékül szolgál az ifjú párnak.

Ha ezt a tükörórát választod a kért feliratot  a megjegyzés rovatba beírhatod és ingyen kapod, nem változtat az óra árán.

Az óra egyedi darab,24 x 24 cm , 4 mm vastag tükörlapra, kézzel gravírozott, két galambot ábrázol, jelképezve a szerelmes párt.

A kis szívbe a dátumot vagy évszámot javasolnám a galambok mellé pedig a kereszt neveket.

Az órához egy darab elem kell, ezt adom hozzá, illetve a faliórát díszdobozban küldöm. 

A gravírozás a tükör felületén van, nem kopik le.

rtkes_becses_kicsi

A KÉZZEL GRAVÍROZOTT, EGYEDI ÜVEG,

SZAVAK NÉLKÜL MESÈLŐ SZIMBÓLUM,

a szereteted, a gratulációd, a tiszteled szava, hálád, odafigyelésed jelképe. Olyan ajándék, ami felejthetetlen pillantok emléke.

Ezzel a különleges megoldással  tökéletesen személyre szabható egy üvegfelület, hiszen a minták mellé egy alkalomhoz illő, ünnepelthez  szóló felirat vagy idézet, dátummal kiegészítve csak neki szól, ami arról is árulkodik, hogy mennyi időt, odafigyelést szántál rá.

Az üvegekre a gravírozás, géppel készül ugyan, de szabad kézzel irányítom. Ez egy olyan lenyűgöző technika, amivel a rideg üvegfelületre „életet” lehet varázsolni. Minden egyes gravírozott üveg egyedülálló, mivel személyre szabott, így csak egyetlen darab készül belőle. 

Az ünnepelt örömmel veszi majd kezébe és használja azt a készletet, vagy pillant rá arra a díszüvegre, amin a kedvenc képét látja, amin egy szép idézetet, szívből jövő jókívánságot olvashat.

kicsi_mosoly_sarga_01

Ajándékozz egyedit minden alkalomra!

Fejezd ki, közvetítsd személyes üzenetedet MESÉLŐ ÜVEGGEL

A másik öröme és az ebből fakadó hála érzése a legnagyszerűbb kincs a világon!

portr

Egyéb adatok

Szállítási időUtalás után, 3-5 munkanap
Honlaphttp://aranykarikagravir.hu

Kérdezzen a termékről!

Melyik érzékszervvel hallunk: szem vagy fül?

Információ

Kapcsolat

  • 8900 Zalaegerszeg, Berzsenyi út 15. Gravírozó Műhely
  • 06-30 388 9177
  • info@aranykarika.hu

Hírlevél

Viltor - webáruház készítés és bérlés

A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót.