Barion Pixel
+

Magyaros, grappás, gravírozott, pálinkás készlet

Magyaros, grappás, gravírozott, pálinkás készlet

Króm tálcával kérhető

Nem kötelező

Választott tételek felára:

  • 18 000 FtKészlet: 1 dbSúly: 1.80 kg
db
Kosárba

Termék videó

Termékleírás

Igazán szemrevaló és kimondottan hasznos lesz ez a készlet férfi ismerősöd, rokonod születésnapjára, nyugdíjas búcsújára, hiszen ebből azonnal koccinthat az ünnepen. A kristály grappa poharak kifejezetten ínyenceknek valók, belőlük a legjobb pálinkát kóstolni.

hasznos_srga_kicsi

A négy darab kristály grappa poharakra, pálinkás kelyhekre és a fél literes üveg palackra leveles mintát terveztem. A minták mellé számot, nevet, az üveg hátoldalára feliratot kérhetsz. Így személyre szóló ajándékod lesz, amit egy króm tálcára, celofánba fogva átadhatsz.

Ehhez nézd meg a videós segítséget.

A kristály grappás, pálinkás készlet kapott egy kis dekorációt is, zsinegből kötöttem a poharak szárára és az üveg nyakára masnit. A gravírozott minta örökre az üveg felületén marad, mosogatható, a víz hatására elhalványodik, de teljes száradás után gyönyörűen visszafehéredik a gravírozott minta.

rtkes_becses_kicsi

A KÉZZEL GRAVÍROZOTT, EGYEDI ÜVEG,

SZAVAK NÉLKÜL MESÈLŐ SZIMBÓLUM,

a szereteted, a gratulációd, a tiszteled szava, hálád, odafigyelésed jelképe. Olyan ajándék, ami felejthetetlen pillantok emléke.

Ezzel a különleges megoldással  tökéletesen személyre szabható egy üvegfelület, hiszen a minták mellé egy alkalomhoz illő, ünnepelthez  szóló felirat vagy idézet, dátummal kiegészítve csak neki szól, ami arról is árulkodik, hogy mennyi időt, odafigyelést szántál rá.

Az üvegekre a gravírozás, géppel készül ugyan, de szabad kézzel irányítom. Ez egy olyan lenyűgöző technika, amivel a rideg üvegfelületre „életet” lehet varázsolni. Minden egyes gravírozott üveg egyedülálló, mivel személyre szabott, így csak egyetlen darab készül belőle. 

Az ünnepelt örömmel veszi majd kezébe és használja azt a készletet, vagy pillant rá arra a díszüvegre, amin a kedvenc képét látja, amin egy szép idézetet, szívből jövő jókívánságot olvashat.

kicsi_mosoly_sarga_01

Ajándékozz egyedit minden alkalomra!

Fejezd ki, közvetítsd személyes üzenetedet MESÉLŐ ÜVEGGEL

A másik öröme és az ebből fakadó hála érzése a legnagyszerűbb kincs a világon!

20143

Egyéb adatok

Szállítási időUtalás után, 2-5 munkanap
GyártóAranykarika egyedi terméke
Honlaphttp://aranykarikagravir.hu

Kérdezzen a termékről!

Melyik egy szín a következők közül: szék, asztal vagy lila?

Információ

Kapcsolat

  • 8900 Zalaegerszeg, Berzsenyi út 15. Gravírozó Műhely
  • 06-30 388 9177
  • info@aranykarika.hu

Hírlevél

Viltor - webáruház készítés és bérlés

A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót.