Barion Pixel
+

Magyaros, pálinkás készlet kulaccsal

Magyaros, pálinkás készlet kulaccsal
  • Magyaros, pálinkás készlet kulaccsal

Króm tálcával kérhető

Nem kötelező

Választott tételek felára:

  • 15 500 FtKészlet: 1 dbSúly: 1.30 kg
db
Kosárba

Termék videó

Termékleírás

Legyen ez a magyaros, pántlikás, pálinkás készlet a szereteted, a gratulációd, a tiszteled szava, hálád, odafigyelésed jelképe. Olyan ajándék, ami a hétköznapokon használva felejthetetlen pillantok emléke.

hasznos_srga_kicsi

Magyaros, pántlikás, virágos, pálinkás készletet gravíroztam, kiváló, egyedi ajándék egy nyugdíjas búcsúztatóra vagy születésnapra. Finom házi pálinkával megtöltve a kulacs alakú üveg, exkluzív meglepetés lesz.

A gravírozott minta nem kopik le az üvegekről, nyugodtam mosogatható. A kis virágok közepére vízállóra száradó üvegfestéket tettem.

A virágos, népi minta a hat darab kis pálinkás kupicánismétlődik, szépen kiegészítik egymást.

Az üvegre egy kis pántlikás dekorációt tettem, pohárkák aljára hímzett piros-fehér-zöld virágos szalagból gyűrűket varrtam. Ez levehető róluk.

A készletet kérheted egy króm tálcával is, így nagy celofánba csomagolva átadhatod. Nézd meg ehhez a videós segítséget.

Kérheted díszdobozban is, hasonlóképpen csomagolva mint a mellékelt képen látható.

Az üveg elejére, a minta köré nevet, számot, feliratot kérhetsz. A kulacs hátoldalára szintén. A kupicákra is utólag gravírozok nevet, számot kívánságod szerint. Ezek nem változtatnak az áron. Írd be amit kérsz ájuk.

rtkes_becses_kicsi

A KÉZZEL GRAVÍROZOTT, EGYEDI ÜVEG,

SZAVAK NÉLKÜL MESÈLŐ SZIMBÓLUM,

a szereteted, a gratulációd, a tiszteled szava, hálád, odafigyelésed jelképe. Olyan ajándék, ami felejthetetlen pillantok emléke.

Ezzel a különleges megoldással  tökéletesen személyre szabható egy üvegfelület, hiszen a minták mellé egy alkalomhoz illő, ünnepelthez  szóló felirat vagy idézet, dátummal kiegészítve csak neki szól, ami arról is árulkodik, hogy mennyi időt, odafigyelést szántál rá.

Az üvegekre a gravírozás, géppel készül ugyan, de szabad kézzel irányítom. Ez egy olyan lenyűgöző technika, amivel a rideg üvegfelületre „életet” lehet varázsolni. Minden egyes gravírozott üveg egyedülálló, mivel személyre szabott, így csak egyetlen darab készül belőle. 

Az ünnepelt örömmel veszi majd kezébe és használja azt a készletet, vagy pillant rá arra a díszüvegre, amin a kedvenc képét látja, amin egy szép idézetet, szívből jövő jókívánságot olvashat.

kicsi_mosoly_sarga_01

Ajándékozz egyedit minden alkalomra!

Fejezd ki, közvetítsd személyes üzenetedet MESÉLŐ ÜVEGGEL

A másik öröme és az ebből fakadó hála érzése a legnagyszerűbb kincs a világon!

20143

Egyéb adatok

Szállítási időUtalás után, 2-5 munkanap
GyártóAranykarika egyedi terméke
Honlaphttp://aranykarikagravir.hu

Kérdezzen a termékről!

Milyen színű az ég?

Információ

Kapcsolat

  • 8900 Zalaegerszeg, Berzsenyi út 15. Gravírozó Műhely
  • 06-30 388 9177
  • info@aranykarika.hu

Hírlevél

Viltor - webáruház készítés és bérlés

A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót.