Barion Pixel
+

Óvónőnek, nyugdíjba vonulás emlékére

Óvónőnek, nyugdíjba vonulás emlékére
  • Óvónőnek, nyugdíjba vonulás emlékére
  • Óvónőnek, nyugdíjba vonulás emlékére
  • Óvónőnek, nyugdíjba vonulás emlékére
  • Óvónőnek, nyugdíjba vonulás emlékére

Díszdobozzal kérem

Nem kötelező

Választott tételek felára:

  • 28 000 FtKészlet: 1 dbSúly: 1.60 kg
db
Kosárba

Termékleírás

 Ezt a kék ledsorral megvilágított Szeretetfényt óvónőnek, dadusnak ajánlom. Nyugdíjba vonulás emlékére, exkluzív, személyre szabható emlék.

A Szeretetfény felső széle alatt ez az idézet olvasható: " Találkozás és búcsúzás, az élet ennyi csak, Valaki jön, valaki megy, s az emlék megmarad."

Az alsó szélénél: Nagyon sok szeretettel az együtt töltött óvodai évek emlékére: Munkatársaid

Ez alá még kérhető felirat, hogy személyes jelleget kapjon a hangulatfény. A láblécnél pedig ez a felirat olvasható: "Nagyon sok szeretettel az együtt töltött évek emlékére."

Az üveglap 20x 20 cm nagyságú, erre gravíroztam kézzel az óvónőt és a körülötte ülő gyerekeket. A szertetfényhez tartozik egy áramátalakító, ezzel lehet a hálózatra csatlakoztatni.

Egyedi, különleges emlék ez a SZAVAK NÉLKÜL MESÉLŐ üveg plakett, melyet ajándékozhatnak a kolleganők vagy a szülők is. Mindig emlékeztet majd az ajándékozókra.

Nappal dekoratív emlék, este hangulatvilágítás, éjszak pedig éjjeli fény lehet.

rtkes_becses_kicsi

A KÉZZEL GRAVÍROZOTT, EGYEDI ÜVEG,

SZAVAK NÉLKÜL MESÈLŐ SZIMBÓLUM,

a szereteted, a gratulációd, a tiszteled szava, hálád, odafigyelésed jelképe. Olyan ajándék, ami felejthetetlen pillantok emléke.

Ezzel a különleges megoldással  tökéletesen személyre szabható egy üvegfelület, hiszen a minták mellé egy alkalomhoz illő, ünnepelthez  szóló felirat vagy idézet, dátummal kiegészítve csak neki szól, ami arról is árulkodik, hogy mennyi időt, odafigyelést szántál rá.

Az üvegekre a gravírozás, géppel készül ugyan, de szabad kézzel irányítom. Ez egy olyan lenyűgöző technika, amivel a rideg üvegfelületre „életet” lehet varázsolni. Minden egyes gravírozott üveg egyedülálló, mivel személyre szabott, így csak egyetlen darab készül belőle. 

Az ünnepelt örömmel veszi majd kezébe és használja azt a készletet, vagy pillant rá arra a díszüvegre, amin a kedvenc képét látja, amin egy szép idézetet, szívből jövő jókívánságot olvashat.

kicsi_mosoly_sarga_01

Ajándékozz egyedit minden alkalomra!

Fejezd ki, közvetítsd személyes üzenetedet MESÉLŐ ÜVEGGEL

A másik öröme és az ebből fakadó hála érzése a legnagyszerűbb kincs a világon!

20143

Egyéb adatok

Szállítási időUtalás után, 2-5 munkanap
GyártóAranykarika egyedi terméke
Honlaphttp://aranykarikagravir.hu

Kérdezzen a termékről!

Melyik érzékszervvel hallunk: szem vagy fül?

Információ

Kapcsolat

  • 8900 Zalaegerszeg, Berzsenyi út 15. Gravírozó Műhely
  • 06-30 388 9177
  • info@aranykarika.hu

Hírlevél

Viltor - webáruház készítés és bérlés

A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót.