Barion Pixel
+

Rólam


Rólam-Vélemények

kezdőkép fb

Gyenge Tiborné - AranyKarika azoknak az embereknek segít az ajándékozásban,  akiknek fontos, hogy az ajándékuk exkluzív, egyedi igényüknek megfelelő legyen.

 Mindezek széles körben való eléréséhez létrehozta az aranykarikagravir.hu oldalt, melyen keresztül ötleteket ad és megrendeléseket teljesít a hozzá a fordulóknak, így nem jelent gondot egy házassági évforduló, esküvő, egy jeles születésnap vagy nyugdíjas búcsúztató.

Minden alkalomra megfelelő stílusban, kérés szerint kézzel gravírozza meg az üveg ajándékokat.

Cél, küldetés:

AranyKarika célja, hogy a magyar kézműves piacon ,  olyan kézzel gravírozott üveg termékekkel jelenjen meg, melyek kielégítik azokat az igényes  vásárlókat, akik  különleges, exkluzív, kézzel készült, elképzelésük szerint készült  ajándékkal szeretnek meglepetést okozni szeretteiknek, ismerőseiknek .

Eredmények:

Gyenge Tiborné 1991 óta dolgozik vállalkozása sikerén. 2010 ig csak női szabóként tevékenykedett, segített a hozzá forduló hölgyeknek megtalálni a saját stílusú, egyéniségüknek megfelelő ruhatárat, és méretükre megvarrni azokat.

Ezek mellett, 2010 ben kezdett kézzel gravírozott üveg tárgyakat készíteni. Ügyfelei kérésének megfelelően, azóta több mint 1500 egyedi, munka került ki a keze alól.

 2015 ben a „ Vadászok álma „ kézzel gravírozott készletével bekerült a legjobb 80 alkotás közé a Magyar Kézműves  Remek kiállításon, melyet a Hungexpon rendeztek meg.

2019. május 14.-én egy díjátadó gálavacsora keretein belül a SZakmai Elit bizottság döntése alapján átvehette az " ÉV KIVÁLÓ SZAKEMBER DÍJ 2019" díjat. Erről az írást itt olvashatod el.

2019 szakmai díj tibivel1

Felkérés:

Ha szeretnéd megkérni AranyKarika-Klárit interjúra, vagy együttműködésre, írj a klari@aranykarikagravir.hu email címre.

 

Történet:

Gyenge Tiborné 1991-ben lett egyéni vállalkozó. 2010-ig  női ruhákat varrt méretre a hozzá forduló megrendelőknek, alakításokat végzett, ruhákat javított.A varrás mellett kifinomult ízlésvilágával, személyre szabott öltözködési tanácsaival okozott örömöt a hozzá betérő hölgyeknek. Szabadidejét is kreatívan töltötte, a maradék anyagokat felhasználva falvédőket, táskákat, lakásdekorációkat varrt. Legutóbbi hobbija a vicces, boszorkánybaba varrás. Refenciatára erre a linkre kattintva látható.

 2009-ben  ismerkedett meg a kézi gravírozással, mely kezdetben hobbiként volt jelen az életében. Különböző üvegeken, saját stílusában gravírozott képeket, mintákat jelenített meg.

  A hobbiként alkotott termékeivel 2010 decemberében egy kézműves  vásáron mutatkozott be a zalaegerszegi közönségnek. Ez az alkalom hozta meg az áttörést és ettől fogva ez  a tevékenysége folyamatosan fejlődött, csiszolódott, alakult  és mára kiforrott sajátos technikájával a fő tevékenységévé vált.

Mivel célul tűzte ki, hogy széles körben  elérhetővé teszi egyedi termékeit, így  2010 –ben létrehozta az aranykarikagravir.hu oldalt. Azóta folyamatosan tölti fel ide a munkáit, írásait, így a keresgélők, tanácstalanok,  ötleteket meríthetnek az ajándékozáshoz, a legmegfelelőbb személyre szóló meglepetéshez.

Közösségi médiában is jelen van, a facebook oldalán folyamatosan nő a követőinek tábora.

2010 ben kezdte a  kedvére alkotott gravírozott üvegeket, egyéb textiltermékeket a Meska .hu oldalon lévő online áruházában is értékesíteni.Ezt a tevékenységét jelenleg az AranyKarika Webshopban végzi.

Zalaegerszegi műhelyét 2013 márciusában nyitotta meg a Platán sor 25. szám alatt. Az Aranykarika Kézműves Kuckóban azóta  várja vendégeit, akiknek a kívánsága szerint varrja meg a vágyott ruhát, gravírozza  meg az elképzelt üveg ajándékokat.

 

Mitől exkluzív az AranyKarika kézi gravírozás? 


EGYEDI

Kézzel gravírozott, saját tervezésű vagy a megrendelő által kért mintával készült, így egyszeri és megismételhetetlen.

személyre_szóló_sárga-01SZEMÉLYRE SZÓLÓ

A legérdekesebb üvegfelületet is személyessé varázsolja, "életre kelti", igény szerint, az ünnepelthez szóló, alkalomhoz illő szöveggel, idézettel, logóval, képpel, névvel vagy évszámmal, így az ajándék közvetíti a gondolatokat, érzéseket, üzeneteket.

mosoly_sárga-01MOSOLY és ÖRÖMGARANCIÁS

Miért? Mert átadáskor közös az öröm. Elégedettséggel tölt el. A szívből jövő, személyre szabott ajándék, kifejezi a szeretetet, érzéseket, gondolatokat.

hasznos_sárga-01HASZNOS AJÁNDÉK

Mert, a gravírozott üvegek, készletek, poharak amellett, hogy  örökre emlékeztetnek az ünnepre, egy érzésre és az ajándékozóra, a hétköznapokon  használhatók is.

rtékes_sárga-01ÉRTÉKES, BECSES

Mert a megrendelő vágyat, kedvet, érez ahhoz, hogy maga is hozzátegyen a gravírozott üveg ajándék értékéhez, egy szöveggel, jókívánsággal, amelyekben benne van az üzenete, benne rejlik a személyisége, jelentősége.


egyedülálló_sárga-01EGYEDÜLÁLLÓ

Csak egyetlen készül minden termékből. Akkor eredeti, ha rajta van a szignóm. 

 


VÉLEMÉNYEK 

A többi a honlap VENDÉGKÖNYVÉ- ben olvasható

 

Eszter
2019.09.01 20:38:15
Kedves Klárika! Mindent köszönök. A gyors, precíz és igényes munkáját, a segítőkészségét, a hozzáértését. Amikor a Férjem meglátta, és láttam rajta a meghatottságot, nekem ez mindent megért. Ajánlani fogom Önt mindenkinek, és biztos vagyok benne, hogy én még fogok Önhöz fordulni, mert rendkívül igényes, egyedi, csodaszép termékei vannak. Köszönöm szépen még egyszer, további jó munkát kívánok, sok szeretettel.

 

Melinda
2019.08.30 15:03:41
Kedves Klári!
Ma át vettem a csomagot.Meglepetésemre a poharak jobban tetszenek fehér szárral,mint a galéria -képen látható pirossal!
Gyönyörűek lettek! A kis szalagok is mutatósak rajtuk! Nagyon örültem mikor kibontottam őket.
Köszönöm a fáradozást velük.Szívből kívánok Önnek további sikereket a munkájához!
Ilyen gyönyörűségekért megéri!

 

Erika
2019.06.10 20:50:13
Kedves Klári!
Megkaptam a ledes üvegplakettet. Nagyon szépen köszönöm, gyönyörű lett. Élőben sokkal szebb, mint a fotón. Az orchidea is nagyon jó lett, és jó nagy fénye van☺️
Mégegyszer köszönöm,biztos nagyon tetszeni fog Édesanyámnak☺️

 

Lábikné
2019.06.03 20:41:54
Üdvözlöm!
Megérkezett a csomag!
Gyönyörűek lettek, pont, ahogy elképzeltük.
Igazán szépek, nagyon köszönjük a munkáját!
További szép ☀️-ot!

 

Berényi Mónika
2019.04.04 11:33:30
Kedves Klári!
Rendkívül igényes és hibátlan munkát adtál ki ismét a kezeid közül!
Az ajándék átadásáig Én gyönyörködöm benne. 
Köszönöm szépen!

 

 

 

 

Kapcsolat

  • 8900 Zalaegerszeg, Feltáró utca 6..
  • 303889177
  • info@aranykarika.hu

Hírlevél

A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót.