Barion Pixel
+

Színátmenetes, csipke mintás, kötött pulóver-kötésmita leírás-PDF

Színátmenetes, csipke mintás, kötött pulóver-kötésmita leírás-PDF
  • 890 FtKészlet: 100 db
db
Kosárba

Termék videó

Termékleírás

Arra buzdítalak téged, kedves olvasó, hogy ne félj megtalálni a saját varázslatos pillanataidat. Engedd szabadjára az alkotói energiádat és fedezd fel egy szép fonallal és ezzel a csipke mintával a kézi kötés varázslatos világát.

Tudod, mi számomra varázslatos dolog? Az az érzés, amikor valami olyan szépet és különlegeset teremtek, hogy az a szememben és a szívemben egyaránt csodálatot kelt. Most megosztom veled az egyik varázslatomat, amit a szabadidőmben éltem át. Egy csodaszép, szivárvány színekben pompázó fonalból kötöttem egy pulóvert magamnak.
Amikor megláttam ezt a színátmenetes Alize fonalat már akkor lenyűgözött. Ahogy a kezembe vettem a színpompás motringokat, a különböző árnyalatok felébresztették bennem a kreativitást és az örömöt. Azonnal eldöntöttem, hogy ebből a fonalból valami különleges és egyedi dolgot szeretnék létrehozni.
A színes fonalhoz egy gyönyörű csipke mintát választottam, aminek minden sora magával ragadott. Az apró lyukak és finom részletek olyan varázslatosak voltak, hogy szinte képtelen voltam letenni a kötőtűket. Ahogy haladtam előre a kötéssel, egyre jobban elmerültem a folyamatban, és mindig izgatottan vártam, hogy lássam, hogyan jönnek össze a színek és a mintázatok.
A csipke pulóver elkészítése során pedig nem csak az alkotás öröme töltött el, de egyfajta nyugalom is átjárt. A kötés közben teljesen megfeledkeztem a hétköznapi gondokról. Csak én voltam és a pulóverem.
Mikor elkészültem, és láttam a végeredményt, szerintem büszkeségtől és boldogságtól ragyogtam. A pulóver gyönyörűen kiemeli a személyiségemet és minden apró részlete azt sugallta, hogy jelen voltam az alkotásban és teljes odaadással végeztem a munkát. Lenyűgözött, hogy mit hoztam létre négy motring fonalból! Egy saját kezűleg kötött csipke pulóvert, ami a szivárvány minden színében pompázik.
Úgy döntöttem, hogy aki szeretné, maga is elkészíthesse ezt a varázslatos darabot. Ezért elkészítettem a pulóver modelljének és a mintának a részletes leírását egy PDF, letölthető fájlban.
Most pedig arra buzdítalak téged, kedves olvasó, hogy ne félj megtalálni a saját varázslatos pillanataidat. Engedd szabadjára az alkotói energiádat és fedezd fel egy szép fonallal és ezzel a csipke mintával a kézi kötés varázslatos világát.

 

A pulóver Alize Cotton Gold Batik fonalból kötöttem.


Mérete: 38-40


Alapanyaga: 55% pamut, 45% akril100 g kb. 330 m


Color: 4530


Fonalmennyiség: 40 dkg


Kötőtű a munkához: 3,5
Kötéspróba a mintázattal : 6, 5cm

Nehézségi fokozat haladó.

A leírást elektronikus formában, PDF fájlban küldöm a fizetés után a vásárláskor megadott email címre. Ezért kérlek pontosan add meg azt.

AranyKarika tervezése, modellje

Egyéb adatok

Szállítási időUtalás után, 1-2 munkanap
Honlaphttp://aranykarika.blog.hu

Kérdezzen a termékről!

Hány betűből áll a palota szó?

Információ

Kapcsolat

  • 8900 Zalaegerszeg, Berzsenyi út 15. Gravírozó Műhely
  • 06-30 388 9177
  • info@aranykarika.hu

Hírlevél

Viltor - webáruház készítés és bérlés

A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót.