Barion Pixel
+

Csipkeóra

cspkeorak_kep_blogba

Az emlék kötelez…

 

Egy összeöltögetett csipkefüggönnyel kezdődött…

Örök szöszmötölő vagyok. Az alkotás vágya gyermekkoromban kezdődött, amikor magamnak készítettem a babaszobát karton dobozból. Anyukámat sokszor láttam horgolni, hímezni, géppel varrni, így ebben a kézimunkázós légkörben cseperedtem.

Nemrég a műhelyemet új helyre költöztettem és függöny után keresgéltem a lakásban. Végül anyukámnál akadtam rá egy csomó csipke terítőre . Mivel én azt tartom, hogy az emlék kötelez, így addig törpöltem, míg kitaláltam, hogyan menthetem át őket mostani használatra. Igaz, hogy az idő vasfoga már egy kicsit „ megrágta” de némi javítgatás után összeállítottam belőlük egy kis függönyt a műhelyem ablakára.

Hogy miért mesélem el ezt neked?

Mert a gondolatmenet folytatódott és létrejött egy elképzelésem, ami kifejezetten a nagymamákra hangolódott, és ezzel te is örömöt szerezhetsz.

Tudvalévő, hogy legtöbbjük kedveli a kézimunkát, és anno ők is szöszmötöltek effélét, de ha manapság már nem is, régen boldogság és öröm volt számukra a horgolás, az alkotás.

A nagymamák mindenképpen a legvarázslatosabb ajándékot érdemlik. Nekik gondoltam ki és alkottam meg a  személyre szabott CSIPKEÓRÁT,  ami kiváló ajándék egy olyan nagyinak, anyukának, dédinek aki szereti, csodálja a horgolt alkotásokat és szívesen díszíti vele a lakását, akik látják egy ilyen ajándékban  a szívet, a szeretetet amivel készült,és amivel ajándékozták és  nagy becsben tartják őket.

A horgolt Csipkeóra egy különleges és exkluzív lakberendezési tárgy, amely  személyre szabottan is készülhet. A falióra csipkemintája többféle színben készül. A horgolt csipke és az óraszámok egy 30 cm átmérőjű falapra vannak ragasztva. Felülete lakkréteget kapott, így ha porosodik, könnyen tisztítható. Az óraszerkezet fekete mutatói szépen illenek a csipkés mintázatú terítő alaphoz. Falra akasztható. Dekoratív emlék, ami rápillantva felidézi az ajándékozót.

Ajándékozási tipp: egy alkalomhoz illő sorral kiegészítve születésnapra, anyák napjára, ballagásra, házassági évfordulóra.
Extra szolgáltatás: Az órához egy kis táblácska rögzíthető, melynek felületére személyre szóló rövid felirat kérhető. Ezt a táblácskára pirográf technikával ráégetem. A kiegészítés ingyenes, nem változtat a horgolt Csipkeóra árán.

Bízom abban, hogy van anyukád, nagymamád, dédid akinek odafigyeléssel és nagy szeretettel keresel különleges ajándékot egy-egy ünnep előtt.

Neked nem kell bejárnod a várost ezért, csak ide kattintasz és kiválasztod a legszebbet neki.

 

 

Információ

Kapcsolat

  • 8900 Zalaegerszeg, Berzsenyi út 15. Gravírozó Műhely
  • 06-30 388 9177
  • info@aranykarika.hu

Hírlevél

Viltor - webáruház készítés és bérlés

A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót.