Barion Pixel
+

Szavak Nélkül Mesélő Üvegek- Főoldal

kp

 

SZAVAK NÉLKÜL MESÉLŐ ÜVEG = Kézzel fogható szimbólum

Különleges, egyedi, exkluzív ajándékot keresel? Olyat, ami örök emlék, ami mindig emlékeztetni fog majd rád, és amiben benne vagy te is?

Kézi üveggravírozással olyan egyedi plaketteket, vázákat, poharakat, boros, pálinkás, whiskys  készleteket, Szeretetfényeket készítek, melyek minden ünnepi pillanatot emlékezetessé tesznek, a hétköznapokon is használhatók,  felidézik az ünnepet és az ajándékozót. Egy alkalomhoz illő, személyre szóló mintával, felirattal vagy idézettel begravírozott  Mesélő Üveg közvetíti, kifejezi a személyes üzenetet, az ajándékozó gondolatát, érzéseit, gratulációját, elismerését, háláját.

Amikor valaki megkap egy olyan ajándékot, ami kifejezetten az ő számára készült, számos érzelem és gondolat indul meg benne. Az első pillanatban érezi a meglepetést és a csodálkozást - egyedi, kézzel készült ajándékot ritkán kap az ember. Ezután pedig jön az elismerés és az öröm, hogy valaki őszintén gondolt rá, időt és energiát fektetett abba, hogy valami személyére szólót készítettet neki.

Az egyedi darabok kiválasztása mögött ott van a törődés, a figyelem és az egyediség iránti vágy. Az ilyen ajándékok örömet, meglepetést és megbecsülést váltanak ki az emberekből, és lehetővé teszik a tartós, érzelmi kapcsolat megerősítését.

A másik öröme és az ebből fakadó hála érzése a legnagyszerűbb kincs a világon!

Az évek során kapott visszajelzések bizonyítják, hogy az ünnepelt örömmel veszi kezébe és használja azt a készletet, vagy pillant rá arra a díszüvegre, amin a kedvenc képét látja, amin egy szép idézetet, szívből jövő jókívánságot olvashat.

>>>Még több rólam

 

 

kzzel_gravrozott_vegek-_professzionlis_technolgia_1

 

kalas_vaza1

Kedves Klárika!

Ezúton szeretném megköszönni a gyors és precíz munkát. Minden tökéletesen úgy volt, ahogyan megálmodtam. Igazán nagy örömöt sikerült szerezni a tantestületnek, akik a nyugdíjas búcsúztatásunkat szervezték.

Hálás köszönettel: Baloghné Vizner Valéria

kicsi_1

Kedves Klárika!

Gratulálunk! Csodálatos a vadász üveg puska és a poharak, nagyon örülünk! Reméljük az ünnepeltnek is örömet adunk ezzel a gyönyörű ajándékkal. Köszönjük szépen( a kedve kis ajándékot külön is), további sok sikert és jó egészséget kívánunk!

Bertók Györgyné

cicas

Kedves Klári, AranyKarika!

Nagyon szépen köszönöm az egyedi és szép munkát. Annyira kedves.

A kivitelezés pedig nagyon igényes.

A boszit köszönöm szépen. További nagyon jó munkát kívánok! Üdvözlettel?

Barna Ildikó

szeretetfa

Köszönettel kézhez kaptam a csomagot.

Élőben még csodásabb, elegánsabb, mint a honlapján! Szerintem főnökasszony nagyon meg fog hatódni ettől az ajándéktól Örülök, hogy megtaláltam Önt, nagyon hálás vagyok az igényes, megragadó munkáért és a gyorsaságért! Mindenképpen ajánlani fogom az ismerőseimnek a munkáit! Sok sikert kívánok atovábbiakban is!

Üdvözlettel és köszönettel: Bozsik Mária

De hogyan találd meg az ideális SZAVAK NÉLKÜL MESÉLŐ ÜVEGET?

Ahhoz, hogy neked is ilyen exkluzív meglepetésed legyen, és neked is örömöt okozzon az ajándékozás, nem kell mást tenned csak az ünnepeltre gondolni. Egyszerűen ráhangolódni, rá gondolni....Mi a hobbija, mi a munkája, mi a kedvenc virága, milyen italt fogyaszt szívesen, mi illene a lakásába a legjobban. Mi a kedvenc virága… horgászik, vadászik, hagyományőrző, borászkodik? Mit tudna a hétköznapokon is használni? Mi a kedvenc idézete?

Miről is mesélt a legutóbb....Stb. Örömmel veszi majd kezébe és használja azt a készletet, vagy pillant rá arra a díszüvegre, amin a kedvenc képét látja, amin egy szép idézetet, szívből jövő jókívánságot olvashat. Amiről érezheti, hogy fontos neked, és időt szántál rá.

 Szárnyalhat a fantáziád határtalanul, szabadon, hiszen kézzel gravírozok, és itt nincs korlát. Ha segítség kell, írd meg a  Megrendelőlapon a legjellemzőbb dolgokat, esetleg, hogy készletben vagy díszüvegben gondolkodsz és én adok tippeket, ötleteket, és ha összeállt a kép, szerencsés esetben néhány nap leforgása alatt, életre keltem az elképzelésedet. Az ünnepen élvezheted az ünnepelt boldogságát, örömét és elégedett leszel, hiszen te magad is benne vagy az ajándékban.

 

                                               

 

ungvri_mikls_a_plinks_kszlettel

Az évek során kapott visszajelzések alapján, biztosíthatlak arról, hogy az ünnepelt örömmel veszi majd kezébe és használja azt a készletet, vagy pillant rá arra a díszüvegre, amin a kedvenc képét látja, amin egy szép idézetet, szívből jövő jókívánságodat olvashatja.

    1.   Abszolut SZEMÉLYRE SZABHATÓ 

szemlyre_szl_srga-01_1

- Kizárólag tőled kapja
- Kifejezetten neki készül
- Kimondottan személyéhez szóló

ungvri_mikls_2

A képen, Ungvári Miklós, olimpiai ezüstérmes és háromszoros Európa-bajnok cselgáncsozó örül a születésnapi ajándékának. A barátja, egy neki tervezett, kifejezetten a személyére szóló, lovas készlettel lepte meg, mert nemcsak a tatamin érzi nagyszerűen magát, hanem lóháton is. 

2.  Teljesen őszinte, hármas élmény

mosoly_srga-01_1

1. ENYÉM : Igazi flow élményt ad, amikor készítem őket

 2. TIÉD : Izgalommal várod, hogy láthasd amit kigondoltál,örülsz, az átlagon felüli ajándékodnak. 

 3.  ÖVÉ : Mosoly, az ünnepelt arcán amikor meglátja.

+ 1 : Ráadás:  a közös öröm 

lehcz_-engedly_emailben

"A kisfiú nagyon örült a készletnek. Nem tudtuk, hogy egyébként is nagy érdeklődést mutat a poharak iránt, így tökéletes választás volt a munkád. 

A történt az ajándékhoz: Réka lányunk és Ákos osztálytársak voltak alsó tagozatban, de ötödik osztálytól a kisfiú másik iskolában fog tanulni. A gyerekek az iskolában órai foglalkozás keretében tanultak sakkozni. Innen jött az ötlet a búcsú ajándéknak, amivel Réka elköszönt Ákostól."  

3.  Valóban, ÉRTÉKES,  BECSES

rtkes_becses_kicsi

- Kézzel gravírozott meglepetésed értékes, hiszen a szerettedre gondolva, finom érzékkel ki tudtad gondolni azt a gravírozott ajándékot, amiben te is benne vagy, benne van az üzeneted, benne rejlik a személyiséged és jelentőséged.

- Rápillantva mindig emlékeztet majd a szép ünnepre, és rád is, aki ajándékozta.

- Egyedi termék, magyar alkotótól.

sndork

A tanárnő arcképével díszített osztályfa volt a meglepetés emlék

farkas_sandorral

Sándor boldog, mert úgy sikerült, ahogy megálmodták.

Sándorék 50 éves általános iskolai ballagásának emlékére kézzel gravíroztam a meglepetést, ami attól lett igazán értékes, hogy a tanárnőre gondolva, finom érzékkel ki tudták gondolni azt a gravírozott ajándékot, amiben ők maguk is benne vannak, benne van az üzenetük, benne rejlik a személyiségük.

A tanárnő arcképével elkészített osztályfa, becses emlék lesz, bárhová is helyezi majd az otthonában, rápillantva mindig emlékezni fog az ünnepre és a régi diákjaira.

 

 4.   Igazán HASZNOS

hasznos_srga-01_1

 -  Örökre emlékeztet az ünnepre, egy érzésre és az ajándékozóra

- A hétköznapokon használhatók is. 


Erika a kolléganőitől egy cicás, tappancsos pálinkás készletet kapott a nyugdíjas búcsújára. Mivel tudták, hogy nagy cicakedvelő és a finom likőröket is kedveli, így jött az ötlet erre a készletre, ami nemcsak emlék lesz, hanem hasznos is egyben. 

"Akkor elmentem nyugdíjba és ismét megkaptam az ajándékot, amit Te készítetté nekem, imádni való kollégáim megbízásából. El voltam ájulva tőle, olyan szuper lett!..."

 

Bálisné Erika

56319172_426205494803804_5260211911026278400_n

Bálisné Erika

2017.03.26 19:55:00

Kedves Klári! 
Meg sem tudom számolni, hogy már mennyi gravírozást kértem tőled, több barátom 40., 50. születésnapja alkalmából. Vagy épp családfakészítést, vagy teás készletet rendeltem Tőled kedves ismerőseimnek. Csodás darabok kerültek ki a kezed alól, akár váza, pohár, tányér, kép, vagy épp a 40. osztálytalálkozónkra az osztályfőnökünknek szánt ajándék formájában. 
Minden megajándékozott hihetetlen boldogsággal vette kezébe az általad készült Műveket, amiért örökké hálás leszek, hiszen ezek az egyedi ajándékok úgy az ünnepeltnek, mint nekem is nagy örömet okoztak. 
Köszönöm a munkádat, az egyediségedet, a kreativitásodat. folyamatos megrendelőd között tudhatsz engem, mert ha barátaimat meg szeretném lepni valami egyedivel, mindig Te jutsz eszembe először. 
Munkádhoz további sok sikert, jó egészséget kívánok egy boldog megrendelőd: Bálisné Erika

cics_likrs_poharak_2

gravirozott__uditos_keszlet

5.   Kimondottan PÁRATLAN

egyedi_srga-01_kicsi

- Egyszeri és megismételhetetlen, nincs két egyforma. Ilyet csak te adhatsz át, senki más.

- Te találtad ki. az ünnepeltre hangolódva. Csak egyetlen ilyen készül!

72677722_788839244899818_1365967464629796864_n

Katalin, az anyukája 60. születésnapjára, maga tervezett meg egy családfás, ledsoros "SZERETETFÉNYT". Kérésére ugyanúgy igyekeztem elkészíteni, így lett igazán egyedi, hiszen páratlan, éppen úgy, mint ő, aki kapja.

"Hááát megvolt a pityergés.
Nagyon köszönöm az ajándékot."   Szabó Katalin

6.  Valóban EGYEDÜLÁLLÓ

egyedlll_srga-01_kicsi

- Mert csak AranyKarika készíti.

- Nem sorozat gyártott. Nem " Made in China". Akkor eredeti, ha rajta van a szignóm az üvegen. 

nevtelen_2_1

Az arcképes gravírozott üveg fotó után készül, így az a legszemélyesebb ajándék.  

"Köszönöm szépen megkaptam a gravírozott pálinkás készletet, pont olyan amilyenre gondoltam."

Üdv:Kalló József

7.   Garantáltan IDŐBEN ODAÉR

idben_odar_srga-01_1

- Egy napos idő garantált csomagként adom fel. 

- A kért határidőre garantáltan elkészítem. 

vajon

Kopcsa Józsefné               2020.01.24 08:25:34 
 

 "Kedves Klári!
  A csomag időben megérkezett,    nagyon köszönöm, nagyon szép  munka. Köszönöm a gondos csomagolását. Remélem az ünnepeltnek is elnyeri tetszését. További szép munkákat és minden jót kívánok!
Üdvözlettel:
Kopcsa Józsefné "

                                            

A WEBÁRUHÁZBANban olyan termékeket találsz, melyekre ingyenesen kérhetsz alkalomhoz illő feliratot, számot, idézetet.

Nem találtál kedvedre valót, nincs ötleted, nincs még elképzelésed sem arról, hogy mit adnál szívesen? Mi illene az ünnephez legjobban? Elkelne egy kis segítség?

Kattints ide és nézd meg a galériában az eddig elkészített munkáimat, bízom benne, hogy segítségedre lesz.

 

Információ

Kapcsolat

  • 8900 Zalaegerszeg, Berzsenyi út 15. Gravírozó Műhely
  • 06-30 388 9177
  • info@aranykarika.hu

Hírlevél

Viltor - webáruház készítés és bérlés

A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót.