Barion Pixel
+

Rólam - Hitvallásom-

hitvallsom

Hiszek a minőségben és az igényességben, és mindent megteszek azért, hogy az általam gravírozott üvegek tökéletesek legyenek. Mindig szívvel és lelkesedéssel dolgozom, hogy a megrendelőimnek valóban különleges és emlékezetes terméket küldhessek.

Hiszem, hogy az élet apró pillanatai  méltók arra, hogy megünnepeljük őket, és ezekhez a pillanatokhoz szeretnék hozzájárulni tartós és személyes emlékekkel.

Hiszek abban, hogy minden egyes gravírozott üvegemen a szeretet és a gondoskodás megmutatkozik.

Hiszem, hogy minden ember egyedi és különleges, és éppen ezért, minden egyes üvegem egyedi tervezésű és kivitelezésű. Fontos számomra, hogy a megrendelőim elégedettek legyenek a végeredménnyel, valamint, hogy minden egyes darab az elképzelésüknek és az igényüknek tökéletesen megfeleljen.

Hiszek a hálában és a kapcsolódásban, és örülök annak, hogy az általam készített üvegek segítségével része lehetek az emberek boldogságának, ünnepének, örömének. Büszke vagyok a több mint tizenhárom évnyi munkámra, amely lehetővé tette számomra, hogy kiemelkedő, díjjazással is  elismert szakemberként folytathassam tevékenységemet.

Hiszek a szeretetben, a tenni akarásban és a kitartásban, és mindig a legnagyobb odaadással fogok dolgozni, hogy az általam készített gravírozott üvegekkel boldogságot és örömöt hozzak az emberek életébe.

az_egyedisg_varzsa

Ha egyedi ajándékokat keresel, akkor ismerkedj meg a kézzel gravírozott üvegeimmel, melyek mögött egy különleges exkluzivitás és igényesség rejtőzik. Ezek az egyedi darabok rendkívül személyesek lehetnek, hiszen a gravírozás  a termék egyedi jellegét és jelentőségét emeli ki, így méltóvá válik a megajándékozott személyre szabott figyelmére.

A gravírozás története a régmúltra nyúlik vissza. Az ókori civilizációk is használták ezt a technikát díszítésre és az egyediség kifejezésére. Mára a modern technológia lehetővé tette, hogy a kézzel készített csiszolást, karcolást, gravírozást egyre pontosabban és részletesebben hajthassuk végre még üveg felületére is.

Az igényesség és precizitás a kézzel gravírozott üvegek megalkotásának legfontosabb pontja. Hatalmas odafigyeléssel, kézügyességgel és tapasztalattal készítem el ezeket a csodálatos darabokat. Minden apró részletre odafigyelek. Így garantáltan egy olyan minőségi és ízléses ajándékot kap a címzett, amely örökre megőrzi értékét.

A kézzel gravírozott üvegeknek nagy előnye a számtalan lehetőség, a személyre szabhatóság terén. Bármilyen személyes üzenettel, névvel vagy dátummal díszíthetőek. Ezzel lehetőségünk van  érzelmeket megörökíteni, pillanatokat megidézni. Egy esküvői üveg, amelyen egy gondosan kiválasztott kép mellett a házaspár neve és esküvői dátuma látható, vagy egy születésnapra gravírozott ajándék, melyre a megajándékozott neve és születési dátuma is rákerül, mind-mind olyan emlékdarabok, melyeket évtizedek múlva is méltán büszkén őrizhetünk.

Az ajándékozás során mindenki vágyik valami különlegesre, valami egyedire. A kézzel készült gravírozott üvegek olyan exkluzivitással bírnak, amelyek biztosítják, hogy tényleg csak a megajándékozotté legyen az adott darab. Az igényesség és a precíz kivitelezés nem csupán a termékben, hanem abban is megmutatkozik, hogy mindig figyelembe veszem az ügyfél elképzeléseit és vágyait. Nincs is csodálatosabb annál, mint amikor a megajándékozott érzi, hogy különlegességet kapott, valaki tényleg odafigyelt rá és emlékezetessé akarja tenni az adott pillanatot.

Fedezd fel tehát a kézzel gravírozott üvegek világát és ajándékozz igazán exkluzív, személyes és emlékezetes, szavak nélkül mesélő darabot.

 

 Professzionális technológia

A kézi üveggravírozás egy olyan lenyűgöző technika, amelynek során egy gép és csiszolószárak segítségével, de a kezem irányításával mintákat vések, csiszolok vagy karcolok a rideg üveg felületébe. Ez egy különleges művészeti módja a díszítésnek, amelynek eredménye a varázslatosan szép és csodálatos üveg alkotások.

A kézzel történő gravírozás magában rejti a kihívást, a kézügyességet, a kreativitást és a türelmet is. A munka során finoman dolgozunk, hogy a minta szép és részletes legyen. Először meg kell tervezni, hogy milyen minta vagy szöveg legyen az üvegen. Ezután meg kell választani a megfelelő gravírozó eszközt, amellyel a legkönnyebben eljutunk a választott mintánk csiszolásához. A gravírozás során ügyelni kell a pontos, precíz és türelmes munkavégzésre.

A kézi gravírozással minden üvegfelületet díszíthetünk. Készíthetünk belőle személyre szabott poharakat, készleteket, vázákat, plaketteket vagy hangulatfényeket. A gravírozott üvegek időtlen szépséggel rendelkeznek, nem kopnak le az üveg felületéről és bármely enteriőrbe remekül illeszkednek. Csodálatosan feldobja azt, tükrözi a tulajdonos egyéniségét és stílusát.

Büszke vagyok arra, hogy ezzel a módszerrel a legapróbb részletekig megvalósíthatom a megrendelők álmait.

szulinapos_vaza_lesz____

DÍJAZÁSOM

nevtelen_5

TÖRTÉNETEM

masolat___teazom2

A " VADÁSZOK ÁLMA "gravírozott készletem a MAGYAR KÉZMŰVES REMEK kiállításon

2

részletesen a link alatt

>>Vadas készletem a HUNGEXPON

Információ

Kapcsolat

  • 8900 Zalaegerszeg, Berzsenyi út 15. Gravírozó Műhely
  • 06-30 388 9177
  • info@aranykarika.hu

Hírlevél

Viltor - webáruház készítés és bérlés

A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót.