Barion Pixel
+

Rólam

HITVALLÁSOM

ungvari_miklos_1

Amikor rátaláltam erre a technikára, őszintén reméltem, hogy kimagasló minőségre tudom fejleszteni, és nemcsak magamnak okozok boldog munkával töltött perceket, hanem azokat az igényes megrendelőket is ki tudom elégíteni, akiknek fontos, hogy az ajándékuk, exkluzív, kivételes igényüknek megfelelő legyen.  Több, mint tíz év szorgalma ezt meghozta és sikerült bebizonyítanom, immár több mint 4000 munkámmal, hogy az egyedi, személyre szóló, gravírozott üvegeimnek sikere van.

Hiszek abban, hogy az ünnepelt személyére szóló Mesélő Üvegek maradéktalanul kifejezik a megrendelőim üzenetét, szeretetét és az ajándékozottnak is boldog örömöt csal az arcára, hiszen a másik öröme és az ebből fakadó hála érzése a legnagyszerűbb kincs a világon!

Kézzel gravírozott üveg = Professzionális technológia

A módszerem a szabadkézi gravírozás, ami géppel készül ugyan, de szabad kézzel irányítom. Ez egy olyan lenyűgöző technika, amivel a rideg üvegfelületre „életet” tudok varázsolni. Az üveg felületére különböző gyémántszemcsés fejekkel csiszolom a mintát, ami nem kopik le az üveg felületéről, mosogatható. A víz hatására csupán elhalványodik, teljes száradás után kifehéredik. Mivel kézzel "rajzolok" a felületre, így bármilyen alakú üvegre tetszőleges minta elkészíthető.

Minden egyes gravírozott üvegem egyedülálló, hiszen csak egyetlen darab készül mindenből, magukon hordozzák a kézjegyemet.

Abszolút személyre szabható, benne lehet az ajándékozó és az ajándékozott személye is.

Portékáimban rejlik még az elmélyült alkotómunkám, az energiám, vidámságom, személyiségem is. 

Büszke vagyok arra, hogy ezzel a módszerrel a legapróbb részletekig megvalósíthatom a megrendelők álmait.

 

szulinapos_vaza_lesz____

DÍJAZÁSOM

nevtelen_5

TÖRTÉNETEM

masolat___teazom2

A " VADÁSZOK ÁLMA "gravírozott készletem a MAGYAR KÉZMŰVES REMEK kiállításon

2

részletesen a link alatt

>>Vadas készletem a HUNGEXPON

Információ

Kapcsolat

  • 8900 Zalaegerszeg, Berzsenyi út 15. Gravírozó Műhely
  • 06-30 388 9177
  • info@aranykarika.hu

Hírlevél

Viltor - webáruház készítés és bérlés

A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót.