Barion Pixel
+

Ajándék ötletek ballagásra, osztálytalálkozóra. Emlékek az osztályfőnöknek.

AranyKarika2021-01-22egyediajándék, gravírozás, ballagás, osztálytalálkozó, ajándékozás, diplomaosztó, videó, gravírozott, egyediajándék, ballagás, osztálytalálkozó, emlék, osztályfőnöknek, mit illik, diplomaosztó, ajándék,

nvtelen_2

Mivel fejezzétek ki a a hálátokat?

Mivel fejezd ki az elismerésedet?

Remek, gravírozott, üveg ajándékok, ballagásra,osztálytalálkozóra.

Fontos mérföldkő a diákoknak a ballagás és az ezzel járó  ünnepség, hiszen innen kezdődik a nagybetűs élet. Szervezik az ünnepi bulikat, ebédeket, igyekeznek különleges ajándékkal meglepetést szerezni a tanároknak, osztályfőnöknek, ami felidézi, és méltó emléket állít az együtt töltött éveknek, jó és rossz eseményeknek egyaránt.

Egy szülőnek öröm és várva várt ünnep, hiszen felnőtté vált a  gyereke. Saját bőrömön tapasztaltam ezeknek az éveknek minden szépségét, keserűségét, örömét és bánatát. Hála az égnek kétszer megtapasztaltam ezt az örömöt is, lányom és fiam is sikeresen leérettségizett.

Erre az eseményre teljes gőzzel és izgalommal készül az ember. Ilyenkor egy kis családi, baráti összejövetel, ebéd szokta követni az eseményt. A meghívottak ajándékot keresnek erre az alkalomra, ami nem egyszerű feladat, mert szeret az ember olyan ajándékot vinni, ami az ifjú felnőttnek tetszik és kifejezi az odafigyelést, szeretetet is egyben.

Az osztályfőnöknek is szívesen ajándékoztok olyan ajándékot, ami majd rátok emlékezteti, ami felidézi benne az együtt eltöltött napokat, élményeket.

Szétnézve az interneten és az offline üzletekben, számtalan lehetőség kínálkozik, de ha örökre emlékezetessé szeretnéd tenni a gyermeked, unokád, barátod, barátnőd ünnepét, vagy az osztályfőnöknek szeretnél különleges, abszolut az alkalomhoz illő emléket adni, akkor szánj rá egy kis időt azzal, hogy kitalálod számára a csak neki szóló meglepetést, ami örökre emlékeztetni fogja az ünnepre, és arra, hogy tőled kapta ajándékba.

Ebben szeretnék segíteni neked.

Több portékát tudok ajánlani, többek között plaketteket, készleteket, díszüvegeket, „Szeretetfényeket” és mindezeket személyre szólóra, egyedire varázsolva. Szabad kézzel gravírozom az üveg felületeket, így bármilyen motívum, szöveg kérhető rájuk.

a4_stilizlt_fa_talapzatos vzaballagsra_dszdobozban pitypangos

baglyos_knyves_emlk_ballagsra_1 ballagsra_szavak_nlkl_mesl_vegek

 

                        

Egy hobbira utaló minta, egy idézet, néhány soros jókívánság mind-mind szépen mutat egy jól kiválasztott üvegen.

Munkám során sokan megkerestek már egy-egy diplomaosztó, ballagás, osztálytalálkozó alkalmával, különféle ötletekkel, kérésekkel. Igyekeztem valamennyinek eleget tenni, és a visszajelzések azt igazolják, hogy sikerült a megrendelőkkel összhangban kitalálni az egyedi, személyre szóló gravírozott ajándékot.

Az ajándékvásárlással időt, energiát és pénzt szánsz a meglepetésedre. Éppen ezért a csomagolásukra is figyelj oda, hogy mutatós, alkalomhoz illő, emellett kreatív és ízléses legyen.

ÁRAK

A honlapon tájékozódhatsz az irányárakról, Ha pontosan leírod a kérésedet, pontos árajánlatot teszek.

A galéria mapájában sok ötletet találsz, ha tanácstalan vagy, nézd meg, hogy más mit ajándékozott, meríts belőle ötletet, gondold tovább, legyen egyéni a te meglepetésed is.

IDE kattintva letölthető PDF anyagot találsz, az email címedet megadása után elküldöm neked. Egy bőséges információban és képegben gazdag kiadványom, ami további ötletekkel szolgálhat.

Nincs már időd rendelni, megkéstél vele? Későn kaptad a meghívást a partyra?

Válassz a Webáruház termékeiből, és ha megvan a legjobb, amivel szívesen okoznál meglepetést, akkor a személyre szóló feliratot gratis kapod tőlem.

Tedd a terméket a kosaradba és a Megjegyzés rovatba írd be a kért szöveget.

Kívánom, hogy éppen olyan örömöd teljen neked is és az ünnepeltnek is majd az ajándékodban, mint amilyen örömmel én azt elkészítettem.

 

Ajándékozz egyedit minden alkalomra!

Fejezd ki, közvetítsd személyes üzenetedet,

Egy alkalomhoz illő gravírozott üveggel, rajta személyre szóló felirattal,

ami örökre emlékeztet majd rád!

Tapasztald meg az örömöt, amit a páratlan ajándékoddal okozol!

 

RENDELÉSEDET ITT ADHATOD LE

20143

 

Információ

Kapcsolat

  • 8900 Zalaegerszeg, Berzsenyi út 15. Gravírozó Műhely
  • 06-30 388 9177
  • info@aranykarika.hu

Hírlevél

Viltor - webáruház készítés és bérlés

A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót.