Barion Pixel
+

Egyedi ajándékok diplomaosztóra - Kézi gravírozással, a legexkluzívabb módszerrel

AranyKarika2021-01-22egyediajándék, diplomaosztó, gravírozás, ajándékozás, videó, diplomaosztó, ajándékötlet, személyreszóló, egyediajándék, videó, gravírozottajándék, mit illik, ballagás,

Egyedi ajándékok diplomaosztóra - Kézi gravírozással, a legexkluzívabb módszerrel


graduation-2148715_1920.jpg

Minden év elején elérkezik egy fontos esemény a felsőoktatásban tanuló diákoknak.

A legfontosabb mérföldkő a diploma védése és az azt követő diplomaosztó ünnepség. Innen kezdődik a nagybetűs ÉLET, a munka világa. A családok, barátok izgalommal szervezik az ünnepi bulikat, ebédeket, igyekeznek különleges ajándékkal meglepetést szerezni a végzős, diplomázó diáknak.

 Magam is megtapasztaltam ezeknek az éveknek minden szépségét, keserűségét, örömét és bánatát. Hétvégenként a konyhában, az étel adagok elkészítésével töltött órák során, megannyiszor arra vágytam, hogy egyszer vége legyen és ott álljak büszke szülőként a diplomaosztón. Hála az égnek kétszer átélhettem ezt az örömöt is, lányom és fiam is sikeresen lediplomázott.

 Egy szülőnek nagy öröm és várva várt ünnep, ha egyetemen, főiskolán tanuló gyereke eljut a diplomaosztóig.  Most te is bizonyára ebben a cipőben jársz, ha ezt a blogot.olvasod. Te is szeretnéd kifejezni az elismerésedet a kitartó munkáért, az akaraterőért. Ajándékot keresel erre az alkalomra, ami valljuk be, hogy nem kis feladat, mert szeretnél olyan ajándékot adni, ami a friss diplomásnak biztosan tetszik majd, ami méltóképpen kifejezi az odafigyelésedet, szeretetedet, elismerésedet, büszkeségedet.

 Szétnézhetsz az interneten és az offline üzletekben, ahol számtalan lehetőség kínálkozik. Természetesen megtalálhatod azokat a termékeket, melyek illenek egy diplomaosztóra, lánynak és fiúnak egyaránt, de ha örökre emlékezetessé szeretnéd tenni a gyermeked, unokád, barátod, barátnőd ünnepét, akkor szánj rá egy kis időt azzal, hogy kitalálod számára a csak neki szóló meglepetést, ami örökre emlékeztetni fogja az ünnepre, és arra, hogy tőled kapta ajándékba.

 Mit szólnál hozzá, ha olyan lehetőséget kínálnék neked, amivel mindezeket könnyedén kifejezheted, ráadásul egészen különleges technikával készül, garantáltan egyedi, csak tőled kaphatja és csak neki szóló lesz.

Ebben szeretnék, segíthetek neked, mert találtam egy olyan lehetőséget, egy olyan technikát, amivel egyedülálló ajándékot készíthetek akár diplomaosztóra is.

 Mi ez a technika?


A kézi gravírozás, géppel készül ugyan, de szabad kézzel irányítom, ezért ez a fajta gravírozás a legegyedibb. Minden egyes gravírozott üvegem egyedülálló, hiszen csak neked készítem. Munkáimban benne az energiám, vidámságom, személyiségem is. 

Azért foglalkozom a kézi üveggravírozással, ezzel a különleges technikával, hogy olyan üveg ajándékokat készítsek, amelyek a magyar kézműves piacon kielégítik azokat az igényes vásárlókat, akiknek fontos, hogy az ajándékuk exkluzív, kivételes igényüknek megfelelő, elképzelésük szerinti legyen.

Kézi gravírozással nagyon mutatós üveg plakettet, vázát, poharakat, készletet lehet készíteni diplomaosztóra. Ha szeretnéd, hogy neked is ilyen örömteli, exkluzív ajándékod legyen, elkészítem az igényed szerint azt az egyedi gravírozott üveget, amit megálmodtál, ami méltóképpen emlékezetessé teszi majd a Nagy Napot.

De hogyan tudod megtalálni, kigondolni azt, ami a legjobb lenne?
 
Ehhez nem kell mást tenned csak az ünnepeltre gondolni. Mi a hobbija, mi a munkája, mi a kedvenc virága, milyen italt fogyaszt szívesen, mi illene a lakásába a legjobban. Mit tudna a hétköznapokon is használni. Mi a kedvenc idézete. Mi lenne az a néhány sor, amiről csak te juthatsz majd az eszébe?

Amikor megtaláltad a legalkalmasabbnak vélt ajándékot, már örülsz, és alig várod, hogy odaadhasd. A csomagoláson töprengsz, izgulsz egészen az átadás pillanatáig.

Biztosíthatlak arról, hogy a friss diplomás örömmel veszi majd kezébe és használja azt a készletet, vagy pillant rá arra a díszüvegre, amin a kedvenc képét látja, amin egy szép idézetet, szívből jövő jókívánságodat olvashatja.

Most lássuk a lehetőségeket. Az alábbiakban az eddig elkészített darabokból látsz válogatást. Ha van más elképzelésed, ötleted, kérésed, természetesen nyitott vagyok mindenre és igyekszem neked is elkészíteni azt gravírozott üveget, ami kellőképpen fejezi ki a gondolataidat, elismerésedet.

Az eddig elkészített munkákból láthatsz ízelítőt a videóban.

 

 

 

A GALÉRIÁBAN pedig még sok ötlet vár rád, kattints ide és nézd meg azokat is.

 

IDE  kattintva letölthető PDF anyagot találsz, az email címedet megadása után elküldöm neked. Egy bőséges információban és képegben gazdag kiadványom, ami további ötletekkel szolgálhat.

 

ballags_osztlytallkoz_magazin_kicsi

RENDELÉS LEADÁSA

Ajándékozz váratlan örömöt egy gravírozott ajándékkal és élvezd az érzést, amit vele okozol. Fejezd ki, közvetítsd személyes üzenetedet,egy alkalomhoz illő gravírozott üveggel, ami kifejezi a háládat, az odafigyelésedet, a szeretetedet, a gratulciódat, ami a tiszteleted szava, jelképe.

20143

 

Információ

Kapcsolat

  • 8900 Zalaegerszeg, Berzsenyi út 15. Gravírozó Műhely
  • 06-30 388 9177
  • info@aranykarika.hu

Hírlevél

Viltor - webáruház készítés és bérlés

A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót.