Barion Pixel
+

Elmesélem...

AranyKarika2021-01-23egyediajándék, gravírozás, üvegváza, születésnap, családfa, gravírozás, üvegváza, családfa, születésnap, egyediajándék, ajándékötlet, szíves,

elmeslem

Én egy  boldog, CSupaszív váza vagyok és nap mint nap mosolyt csalok egy ősz hajú néni arcára. De ez nem volt ámmindig így! Sokáig depressziós voltam, sosem gondoltam volna, hogy egyszer erre képes leszek!  Elmesélem  neked  metamorfózisom történetét.

-Mikor kerülök már én is sorra? Itt állok időtlen idők óta, s ráadásul a sor elején....Nem is vagyok kicsi, 25 cm magasságommal a többiek fölé magasodom, mégsem vesznek észre... 
De most! Talán... Nagyon figyel valaki, és még a polcról is levesz. Valamiért a lámpa fényében nézeget! ...És beletesz a kosarába. Juhé! ...

Most meg mit csinál? Miért takar be annyira?...Semmit sem látok!!...

 Valami mozog alattam, azt hiszem visznek valahová! Akkor ezért takarták be a szemem, meglepetést akarnak okozni nekem! Jaj, nagyon kíváncsi lettem!
 Valamiért nagy becsben tartanak,nagyon vigyáznak rám, óvatosan kibontanak a rengeteg papírból, aztán egy asztalra fektetnek, és mellém raknak egy kézzel készített rajzot. Nem is rossz, szép kis minta, nekem tetszik.  Valamivel befújtak, megtörölgettek és most sokkal tisztábban látom a rajzot is. Egy puhán fogó tollal lassan csiklandozni kezdenek,s ráadásul, úgy, hogy a vonalai rajtam maradnak. 

csaladfa_vazan_keszul1.jpg

É, az a minta látszik a hasamon ami itt van éppen ezen a papíron!

-Jaj! Most meg mit csinál velem?!

Egy hangos , sivító géppel, óvatos mozdulatokkal, a rajzolt mintát belémkarcolják.. Nem mondom, hogy kellemes, egy kicsit félek is, hogy eltörök, de csak megúszom, mert úgy látom, hogy szakértő kezek alatt vagyok.

csaladfa_vazan_keszul_gravirozom_1.jpg

S lássatok csodát, elkészültem, megint a lámpa felé fordítanak és nézegetnek.. Kifényesítenek, puha ruhával törölgetnek. Ezt már élvezem!
Egy polcra tesznek, valamivel kattintgatnak, jön egy pár villanó fény, ami nagyon a szemembe világít, de gyorsan végzünk. Most látom csak, egy tükör is, igaz nem nekem tették ide, de gyorsan belepillantok... ÁÁÁ, milyen csini lettem!

csaladfas_vaza_sajat_terv.jpg

Kész vagyok, újjászülettem! Amint látom egy 80 éves néni születésnapi ajándéka leszek! Már alig várom, hogy rám mosolyogjon!  Holnap már utazom is! Megint be leszek bugyolálva, nehogy összetörjek! Ha odaértem majd küldök üzenetet, hogy milyen az új helyem, örülnek-e nekem!

Ajándékozz te is egyedit minden alkalomra!

Fejezd ki, közvetítsd személyes üzenetedet,

egy alkalomhoz illő gravírozott üveggel, rajta személyre szóló felirattal, ami örökre emlékeztet majd rád!

Tapasztald meg az örömöt, amit a páratlan ajándékoddal okozol!

Egyedi terméket rendelhetsz a HONLAPON ide kattintva

Ajándékozz, örülj, élj!

20143

Információ

Kapcsolat

  • 8900 Zalaegerszeg, Berzsenyi út 15. Gravírozó Műhely
  • 06-30 388 9177
  • info@aranykarika.hu

Hírlevél

Viltor - webáruház készítés és bérlés

A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót.